ZEHİR SALDIRISI HİÇ Mİ İŞE YARAMAZZ...
ZEHİR SALDIRISI HİÇ Mİ İŞE YARAMAZZ...
HİÇ İTEMSİZ 190 VURURKEN FULL PARACELSUS SET DİZDİGİMDE 280 VURUYO...BEN NE ANLADIM BU İŞTEN...BU SALDIRILARI BİRAZ DAHA ARTTIRIN...ŞİFACININ BÜYÜCÜYÜ YENMESİ İMKANSIZ GİBİ BİŞEY...SAVASCILARI YENMESİ ZATEN ÇOK ZOR...NASIL OLACAK BU İŞ?
Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Re: ZEHİR SALDIRISI HİÇ Mİ İŞE YARAMAZZ...
yoo ben kesiom :mrgreen:
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Bir savaşçını büyücüyü kesmesi çok kolaydır zehiri fullersen ve parecelsus set ile çok rahat kesersin bir hata olmuş olmalı ben denedim çok rahat kesiyorum hem diğer şeylerdede işe yarar zehir
Ottomanxölümsüz anısına
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
üstünde max varsa sorun bile olmaz, bir büyücü ne ki. iki büyücü ard arda bile kesebilirsin. zaten çağrı 15 olunca saldın mı büyücüyü durduruyor, üstüne zehirde 15 oldu mu o büyücü pert olmuştur.

Rapid yazdı:üstünde max varsa sorun bile olmaz, bir büyücü ne ki. iki büyücü ard arda bile kesebilirsin. zaten çağrı 15 olunca saldın mı büyücüyü durduruyor, üstüne zehirde 15 oldu mu o büyücü pert olmuştur.
Peki Büyücü Hayvana Zihin Atıp dalarsa Büyü bozmya 15 verıp zehırı kaldırırsa ? Hayvanı Zihinleyip Sadece Buzla dalsan bile Şifacıyı yavaşlatığı için şifacı yaklaşamaz 
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
9zaza yazdı:Rapid yazdı:üstünde max varsa sorun bile olmaz, bir büyücü ne ki. iki büyücü ard arda bile kesebilirsin. zaten çağrı 15 olunca saldın mı büyücüyü durduruyor, üstüne zehirde 15 oldu mu o büyücü pert olmuştur.Peki Büyücü Hayvana Zihin Atıp dalarsa Büyü bozmya 15 verıp zehırı kaldırırsa ? Hayvanı Zihinleyip Sadece Buzla dalsan bile Şifacıyı yavaşlatığı için şifacı yaklaşamaz
hem zihin hem buyu bozmaya 15 vermiş bir buyucu kutup yada direnç kırmaya eksik vermiş demektir.
Hem zehri tekte bozamazsa buyu atmasınıda engeller.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Eğer işini bilirsen büyücüleri kesmek kadar kolay bir şey yok ben full zehir le çok rahat bir biçimde kesyorum(Bazıalrı hariç tabi
) 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Şifacıları kullanmayı bilene hiçbir karakteri yenmek zor degildir ...
Kalbim akta pakta desen yüzünden yansır pisliğin .. !!

1 level fareye at bence
yek vurus alır ve 2 şer para gelir 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
15 Buz 15 BilgiturkoxHAMSTER yazdı:9zaza yazdı:Rapid yazdı:üstünde max varsa sorun bile olmaz, bir büyücü ne ki. iki büyücü ard arda bile kesebilirsin. zaten çağrı 15 olunca saldın mı büyücüyü durduruyor, üstüne zehirde 15 oldu mu o büyücü pert olmuştur.Peki Büyücü Hayvana Zihin Atıp dalarsa Büyü bozmya 15 verıp zehırı kaldırırsa ? Hayvanı Zihinleyip Sadece Buzla dalsan bile Şifacıyı yavaşlatığı için şifacı yaklaşamaz
hem zihin hem buyu bozmaya 15 vermiş bir buyucu kutup yada direnç kırmaya eksik vermiş demektir.
Hem zehri tekte bozamazsa buyu atmasınıda engeller.
15 Direnç Kırma
15 Büyü Bozma
15 Zihin Saldırısı
x Kutup Rüzgarı
y Tesla Küresi
z Öbür yetenekler
x+y+z=23
bu dizilimi en son kullandığımda tüm sınıflara karşı üstün bir dizilimdi.şu an en azından zehirciyi yenebilir.zehirci şifacıya karşı yapılabilecek şeyler var asitçiye karşı yok.