EsKİ BiR DoST AşK PrEnSİ !!!
EsKİ BiR DoST AşK PrEnSİ !!!
Arkadaşlar bir süre önce kendi hatam yüzünden çarlarım bloq yemişti ama nede olsa kendi hatam ben de düşündüm artık oyuna 0 dan başlayacağım beni tanıyan tüm arkadaşlarım kardeşlime ve dostlarıma burdan selamlar olsun onlar zaten kendilerini biliyor çok ÖZLEDİM ONLARI eğer arkadaşlarım halaa oyundaysalar bu iletime cvp yazmalarını isterim HERKESE İYİ OYUNLAR KUKLACI... SAYGILARIMLA...
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
Re: EsKİ BiR DoST AşK PrEnSİ !!!
aS h.q kardes Sefalar getirdin 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Tunahan1997
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ibo kardeş oyuna dönmene sevindim h.g sefa getirdin.
Reykoa[49]
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
a.s hakiki insanın sanal boyutu.hoş geldin:))

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
İbo hg özlettın kendını oyuna dönme kararı vermene sevindim
Benjiro
karakas yazdı:Arkadaşlar bir süre önce kendi hatam yüzünden çarlarım bloq yemişti ama nede olsa kendi hatam ben de düşündüm artık oyuna 0 dan başlayacağım beni tanıyan tüm arkadaşlarım kardeşlime ve dostlarıma burdan selamlar olsun onlar zaten kendilerini biliyor çok ÖZLEDİM ONLARI eğer arkadaşlarım halaa oyundaysalar bu iletime cvp yazmalarını isterim HERKESE İYİ OYUNLAR KUKLACI... SAYGILARIMLA...
Senin yeRini Kimse doLduRamaz İbo, GerekLi yaRdımı eLimizden geLdiğince Yapacağız. /f Simqesiz, Hykr.
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- Laz61
- Cin Avcısı
- Lonca: Cihanı Hükümran
hmm tekrardan başlamana sevindim
) bizde varız kardeşim yardımda bulunuruz saygılarla
Öncelikle hepinize tşk ederim en çok da aşkxadamı çok tartşırdık onunla ondan bu sözleri duymak beni qerçekten mutlu etti diyecek bişey bulamıyorum hepinizi çok seviyorum kardeşlerim bu iletime cvp atan herkese yardımcı olmak isteyen herkese çok tşk ederim ...SAYGILARIMLA...
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
karakas yazdı:Arkadaşlar bir süre önce kendi hatam yüzünden çarlarım bloq yemişti ama nede olsa kendi hatam ben de düşündüm artık oyuna 0 dan başlayacağım beni tanıyan tüm arkadaşlarım kardeşlime ve dostlarıma burdan selamlar olsun onlar zaten kendilerini biliyor çok ÖZLEDİM ONLARI eğer arkadaşlarım halaa oyundaysalar bu iletime cvp yazmalarını isterim HERKESE İYİ OYUNLAR KUKLACI... SAYGILARIMLA...
oooo h.q iBom beNim Biraz qeÇ kaLdın aMa yinede DöNdün aRamıza h.q kaRdeşim beNim LaStMoHiCaaN çaLındı oyunda Rihtimm , Lastmohikan , Belaxmohikan karakteRlerimden uLaşabiliRsin baNa
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Hoşgeldin ibo oyunda birşey lazım olursa pm atarsın
Efexmelih yada Bepboys'tayım.