Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkesin kendine göre bir kesim yöntemi vardır
Forumda arkadaşlarımız emek verip paylaşmışlar ;bizimde katkımız olması amacıyla.
Bizim kesim yöntemimizide sizlerin beğenisine sunmak istiyoruz.
Güzel kesim olmuş tabrikler.
Kanatma yeteneğini kullanarak junon iyileştirmesini yok edebilceğini , doğru yetenek kombinasyonu ile tankın yukarı atılmasını engelleyebilceğini paylaşmak istedim.Bol şans.
girayankara yazdı:Güzel kesim olmuş tabrikler.
Kanatma yeteneğini kullanarak junon iyileştirmesini yok edebilceğini , doğru yetenek kombinasyonu ile tankın yukarı atılmasını engelleyebilceğini paylaşmak istedim.Bol şans.
Geçen gün junon da 8 canda tank ı ışınladı ve öldük.
girayankara yazdı:Güzel kesim olmuş tabrikler.
Geçen gün junon da 8 canda tank ı ışınladı ve öldük.
İkv oyuncu rehberini ve yetenekleri detayla bir biçimde okuyup analiz ederek bulabilirsiniz.Yetenekleri ve yetenek kullanım zamanını şuan için açıklamıyoruz.
Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
hilalxxfenomen yazdı:Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
Yanıltma diye birşey yok sadece beni zindan a yolladığında eğer dikkat edersen merdivenden inerken zeybek arkadaşımıza vuruşlarını duvar arkasından görebilirsin
ben orda nasıl üzerine aldığını ve ben gelene kadar nasıl üzerinde tuttuğunu anlatmaya çalıştım