Mesajımı bir Tebrik mi Yoksa bir Şikayet Olarak mı Anlarsınız Size KaLmıştır Fakat Belirtmek İsterim ki Üyelerinizden BetaxProzz Her Gün Girdiğimiz Ermeydanı Savaşlarında Em Satmaktadır . . . Eğer Lonca Olarak Bu Şahsa Yardım Etmiyorsanız Bilelim ki Ben Kendim İlgileniyim Onunla Gerekirse Bütün Görevlerini Ben Üstleniyim. Bu Kadar LwL AtLamaya Muhtaç Birini İLk Defa Serverde Görmekteyim . 1 Haftadır Gözlemliyorum Aynı Hareketi Devam Ettiriyor.
Gerekeni Yaparsanız Memnun KaLırım . İyi ForumLar . . .
Öncelikle bahsettiniz arkadaşım 1 aydır 49.. artı ecelini vs gereknelrini halletmiş biridir
Loncamdaki herhangi birini kasmak veya bunun lafını etmek size düşmez...
Yinede değerlendireceğim ....
İyi forumlar.......
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Arkadaşlar Herkez Lonca İçinde Yada Dışında Saygılı ve Dürüst olsun Yeter.Korayım Görüşünü Aldık Bunu Betaxprozz Kardeşimizlede Görüşürüz Hallederiz...Bu tür Davranışları Bizle Paylaşman Güzel Oldu...Teşkkürler İyi Forumlar..!
merhabalarkubilaycım. öncelikle yeni olaşmanızda herşeyin hakkınızda hayırlı olmasını ve meran sunucusuna örnek bir lonca olmanızı diliyorum. loncanızdan ayrılmış olan bi kaç kardeşimiz (hakan-cengiz-mete) unutmayalımki loncanın temel taşlarını oluşturuyordu. onlarsız bişey yappamazsınız demiyorum. Ancak şu varki sizler aynı mahallenin çocukları ve yıllarınızı arkadaş olarak geçiren kişilersiniz. aranızdakisorun ne beni nedebi başkasını ilginendirmez bunayorum yapmak bizleredüşmez elbette. bu yolda tmış olduğunuz adımı beraber tamamlamanızı çok isterim. illaki bigün sorunlar çözülecek kırgınlıklar ortadan kalkacak eskisi gibi olacaksınızdır. unutmayahlımki Af etmek ALLAHA mahsustur. yolun sonunda deilsiz. sizler yine bi araya gelip emin adımlarla bu yolda arkadaşlığınızı devam ettireceginize eminim. lütfen hiç bişey için acele etmeyinder oyun hayatınızda hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.. iyi iforumlar kardeşim
sokaktakiadam yazdı:merhabalarkubilaycım. öncelikle yeni olaşmanızda herşeyin hakkınızda hayırlı olmasını ve meran sunucusuna örnek bir lonca olmanızı diliyorum. loncanızdan ayrılmış olan bi kaç kardeşimiz (hakan-cengiz-mete) unutmayalımki loncanın temel taşlarını oluşturuyordu. onlarsız bişey yappamazsınız demiyorum. Ancak şu varki sizler aynı mahallenin çocukları ve yıllarınızı arkadaş olarak geçiren kişilersiniz. aranızdakisorun ne beni nedebi başkasını ilginendirmez bunayorum yapmak bizleredüşmez elbette. bu yolda tmış olduğunuz adımı beraber tamamlamanızı çok isterim. illaki bigün sorunlar çözülecek kırgınlıklar ortadan kalkacak eskisi gibi olacaksınızdır. unutmayahlımki Af etmek ALLAHA mahsustur. yolun sonunda deilsiz. sizler yine bi araya gelip emin adımlarla bu yolda arkadaşlığınızı devam ettireceginize eminim. lütfen hiç bişey için acele etmeyinder oyun hayatınızda hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.. iyi iforumlar kardeşim
öncelikle tşk ederim MUSTAFA ABİ ama bazı durumlarda istenmeyen şekillerde ters düştük
önce carım çalındı bişey demedim.... ger aldık
sonra yine çaldı bu sfer herseyim gitti ben ya sabır dedim ve yine dewam ettim artık kimse kusura bakmayacak işine geln işine geleni yapar yadaa gider.......
öyle dostum var ken düşmana ihtiyacım yok...........
Acıyı ve kanın tadını
Acıyı ve kanın tadını