nasıl sizce yetenek artınca bu yeteneklere verdim acil yorum
nasıl sizce yetenek artınca bu yeteneklere verdim acil yorum
[img]C:\Users\Arçelik\Desktop\Adsız.jpg[/img]
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Re: nasıl sizce yetenek artınca bu yeteneklere verdim acil yorum
Kardeş klasörün değil internetin adres çubuğundan link vermen lazım imageshack falan gibi sitelere gir oraya fotoyu yükle doğrudan link yazan kısmı kopyala ve buraya koy o zaman olur.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Kaynakxxx yazdı:[img]C:\Users\Arçelik\Desktop\Adsız.jpg[/img]
bu arkadaşın bilgisizliği için yargılamam bana kalmaz..
ama bu yaptıgı sey ve mesaj sayısının 1 olması hem bilgisiz hemde art niyetli bişeylerin pesinde oldugunu sezdiriyor bana..
belkide cok az kişinin gorebilecegi bişiy var orda.. emek hırzıslarına gecit vermeyelim..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
bu arkadaşın bilgisizliği için yargılamam bana kalmaz..suke6 yazdı:Kaynakxxx yazdı:[img]C:\Users\Arçelik\Desktop\Adsız.jpg[/img]
ama bu yaptıgı sey ve mesaj sayısının 1 olması hem bilgisiz hemde art niyetli bişeylerin pesinde oldugunu sezdiriyor bana..
belkide cok az kişinin gorebilecegi bişiy var orda.. emek hırzıslarına gecit vermeyelim.. [/color][/b][/]
ben yeni denediğim için yanlış yapmış olabilirim fakat en kısa zamanda linki koyucam 1.si ben artniyetli değilim 2.emek hırsızlığına karşıyım 3.sü ne alaka bunun art niyetlikle
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
http://img831.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload buyrun gerçek link yetenek sistemi nasıl cevap yazarsanız sevinirim

Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)