Sayın yetkililer Nadide reçetelerine Güncelleme gelirse çok iyi olacak çünkü bir çok arkadaşımız Zırhcı ve Silahtar puanları yetmediği için (buna ben dahil büyücü ejderasa+zırh) üretemiyoruz. (Örnek: Bilge + azat efendi ipekli ceket)
Umuyorumki bu konu hakkında çalışmanızı çoktan başlatmışsınızdır ve gelecek güncelleme ile herkesi sevindirirsiniz.
Saygılarımla..
İyi çalışmalar
Nadide Zırhçı ve Silahtar Reçeteler Hk.
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nadide Zırhçı ve Silahtar Reçeteler Hk.
umarım düzeltirler ibni sina ibni sina ceket üretecem madenler hazır reçete nerde ? yok :evil: 
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: Nadide Zırhçı ve Silahtar Reçeteler Hk.
istkvxmunise yazdı:Sayın yetkililer Nadide reçetelerine Güncelleme gelirse çok iyi olacak çünkü bir çok arkadaşımız Zırhcı ve Silahtar puanları yetmediği için (buna ben dahil büyücü ejderasa+zırh) üretemiyoruz. (Örnek: Bilge + azat efendi ipekli ceket)
Umuyorumki bu konu hakkında çalışmanızı çoktan başlatmışsınızdır ve gelecek güncelleme ile herkesi sevindirirsiniz.
Saygılarımla..
İyi çalışmalar
Arkadaşlar Bu isteginizi Destege yollamanız daha iyi olacatır.Ben yolladım ve Aldıgım Cevap ''sizlerden gelen taleblere göre degişişiklik yapıla bilir'' idi o zaman buyrun desteğe mail atınonygs1991 yazdı:umarım düzeltirler ibni sina ibni sina ceket üretecem madenler hazır reçete nerde ? yok :evil: