hanedanxbutcher yazdı:Beş parmagın 5 i de bır deıl burhanım ayrıca ben taktık aldıgımı hatırlamıyorum bızden bazıları meraklı azıcık
ama su olay canımı sıkmıyor deıl savaşcının 20 kesısı hala bısey yok bakalım nereye kadar sabretcez :?
bilgin abeylere sor Lodoslarda ilk kesen grupdaydım megax lerle birleşip gidioduk her seferinde Sizin Loncanın ilk 2 kesişinde bnde vardm grupda tüm bilgilerimi aktardım
vayy ezık bılgın bende ona solemıstım stratejıyı ama sensız yapamadı ezık
burhan hafta sonu ayarla bı gurupta kadımı keselım uygunsanız :lol:
hanedanxbutcher yazdı:Beş parmagın 5 i de bır deıl burhanım ayrıca ben taktık aldıgımı hatırlamıyorum bızden bazıları meraklı azıcık
ama su olay canımı sıkmıyor deıl savaşcının 20 kesısı hala bısey yok bakalım nereye kadar sabretcez :?
bilgin abeylere sor Lodoslarda ilk kesen grupdaydım megax lerle birleşip gidioduk her seferinde Sizin Loncanın ilk 2 kesişinde bnde vardm grupda tüm bilgilerimi aktardım
vayy ezık bılgın bende ona solemıstım stratejıyı ama sensız yapamadı ezık
burhan hafta sonu ayarla bı gurupta kadımı keselım uygunsanız :lol:
abi mustafa abilerde diyordu bi kadim yapalım çarlar çoğaldı görevi olan bızım ekip pazar gunu hazır olur toplanıp gidelim
hanedanxbutcher yazdı:bı gurupta bızden cıkar 3 kere kessek yeter zaten mustafa dertlı oldu grv grv dıe her aksam soruyo ne zaman gıdelım dıo :lol: :lol:
banada kustu zaten hep sallıyon dıe en son 5 kısı göturdu 2 sıfa 1 tank 2 buyu buyulerde dırenc kırma yokdu meteoritti yarın yapalım dedım ıyıce darıldı
hahaha zeydan hayal dünyan ne kadar geniş öyle yavrum ramazanlık gunde ne kullanıyonn sen bakıyım ayrıca bu anlattıkların hangı fılmde oluyo ben dizinin orasını kacırmısım sen bu ıftıraları bana atacana git üstüne item al bak dikkatini çekiyorum al diyorum çal demıyorum boyle boş şeylerle mılletın zıhnını mesgul etme benım eskı carımı bılmeyen yoq ben Akıncılarxwaxxi o bahsettıgın car benım deıl bu arada aksam cok fazla cızgı fılm ızleme gece ruyana gırer bu arada baskentlıden de kuyruk acın war sanırım hadı G.G.G