Ruhkaçıran ' veda.
- tahinci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ruhkaçıran ' veda.
Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.
Tek yol İNCİ 
Re: Ruhkaçıran ' veda.
:? Umarım hayatında başarılı olursun savaş ortasında alışveriş penceresini açmaktan vazgeçersen sevinirim.Allaha emenet.tahinci yazdı:Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.
- tahinci
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkür ederim Yiğitcan. Evet artık alışveriş açan birisi yok. Keşke soyulmasaydı da açabilseydim. :?Yigitxcan yazdı::? Umarım hayatında başarılı olursun savaş ortasında alışveriş penceresini açmaktan vazgeçersen sevinirim.Allaha emenet.tahinci yazdı:Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.![]()
Tek yol İNCİ 
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Egemen nereye gidiosun ne oldu charlarını kim soydu? O soyanı söyle oyunda rahat vermeyiz hiç merak etme.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya