Ruhkaçıran ' veda.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
tahinci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Ruhkaçıran ' veda.

Mesaj gönderen tahinci »

Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.
Tek yol İNCİ :)
Kullanıcı avatarı
Yigitxcan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Ruhkaçıran ' veda.

Mesaj gönderen Yigitxcan »

tahinci yazdı:Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.
:? Umarım hayatında başarılı olursun savaş ortasında alışveriş penceresini açmaktan vazgeçersen sevinirim.Allaha emenet. ;)
Kullanıcı avatarı
tahinci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tahinci »

Yigitxcan yazdı:
tahinci yazdı:Arkadaşlar uzun süredir oynadığım ve tadına doyum olmayan bu oyunun da sonuna geldik sanırım. Çarlarım soyulduğu için oyunu bırakıyorum. Başka çarım da yok zaten. Neyse konuya geleyim. Birlik loncasına çok teşekkür ediyorum. Halit abi , Apo , Adem , Emin hepsinin yeri ayrı bende. Hepsini çok seviyorum. Umarım hepsi haklarını helal ederler. Eğer benimde sizin üzerinizde hakkım varsa sonuna kadar helali hoş olsun. Bazen ağladık bazen üzüldük bazen de sevindik. Ama hiç bişey arkadaşlarımın yerini tutamadı. Kendinize çok iyi bakın. Kimi üzdüysem affetsin beni.
:? Umarım hayatında başarılı olursun savaş ortasında alışveriş penceresini açmaktan vazgeçersen sevinirim.Allaha emenet. ;)
Teşekkür ederim Yiğitcan. Evet artık alışveriş açan birisi yok. Keşke soyulmasaydı da açabilseydim. :?
Tek yol İNCİ :)
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Egemen nereye gidiosun ne oldu charlarını kim soydu? O soyanı söyle oyunda rahat vermeyiz hiç merak etme.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
HatayLixHaSaNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HatayLixHaSaNn »

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR :D :D :D

Apaçi StayLa aLayına Mafya :D

Resim