Merhaba Sobee şöyle yaparak daha çok gelirgetirebilir
30 günlük Yücelen kafa>100 SP( sobee parası)
Azat plevne kolye>200 SP
gibi peki SP gerçek para gibi olacak hayır
Biz atıyorum 7 liraya 300 SP alacağız onlada isteidğimizi alacağız aldığımızın sürsi bitene kadarda kullanabiliriz süre bitincede kendiliğinden siinir.
Sobee Böyle Çok Para Kazanabilirsin ( Şikayet Değil Öneri )
Re: Sobee Böyle Çok Para Kazanabilirsin ( Şikayet Değil Öneri )
Sb diil arkadaşım çantadaki akçe yi neden oraya koydulat 
Akçe oyun içinde bence zor kazanılacak birşey onlarla iksir alınacak bence bu İNTERNET ÜZERİNDEN alınacak.
guzel oneri aslında..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ımzandakı vıdeoları sıl once.ımzaya vıdeo eklemek yasak.0ttopsylancet yazdı:ÖNeri çok icraat yok 102 madalyam var ne b*ka yarıcak ??
bence kotu olur.oyuna para verenler gelısır otekıler ezık olur .oyunu bırakır
-
- FareAdam Düşmanı
Biz şuan Sobee'ye kızıyoruz ama adamlar senin benim düşünmediğim herşeyi düşünüyor. Siz sanıyo musunuz ordaki adamlar cahil, bilgisiz. Adamlar aynı satranç oynar gibi herşeyi düşünüyor. Geleceği düşünüyori önündeki hamleleri düşünüyor. Bizede bu süreçte yalnızca İSYAN etmeden ÖNERİ sunmak ve BEKLEMEK düşüyor.
Dogan nerenle okuyorsun? Burada isyanmı var öneri var
Okuyupta cevap verin lütfen.
Eyerki oyun söylediğin gibi olursa oyunu bırakın çok kişi olur. Çünkü oyun ne kadar kolay olursa o kadar bırakan olur. O bırakanlarda zaten oyunun BÜYÜKLERİDİR.
Oyun içerisinde heycan olması gerek. Şimdiki yeni bölgelerde Zırh düşürmek için yarışan üyeler gibi. Eyerki dediğin gibi olursa adamlar yeni bölgelere girmeye ve maden çekip satmaya ihtiyaçları kalmaz ve oyunun düzeni buzulur.
Doğrusu şahsen ben fikrine katılmıyorum
Oyun içerisinde heycan olması gerek. Şimdiki yeni bölgelerde Zırh düşürmek için yarışan üyeler gibi. Eyerki dediğin gibi olursa adamlar yeni bölgelere girmeye ve maden çekip satmaya ihtiyaçları kalmaz ve oyunun düzeni buzulur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- 0ttopsylancet
- İskele Babası
Esadullah yazdı:Eyerki oyun söylediğin gibi olursa oyunu bırakın çok kişi olur. Çünkü oyun ne kadar kolay olursa o kadar bırakan olur. O bırakanlarda zaten oyunun BÜYÜKLERİDİR.
Yürü git senın butun yorumlarını okudum hepsi saçma sapan oyunda ejder asası olmayanı bolgeye sokmuolar mavı topaz butun sunucularda 9m 1 kaya 56 m e mal oluyo bunu dusunuomusun heycan bumu 3 ay uykusuz kalıp gozlerını bozmak mı sole heycan bumu

SANCAK SUNUCUSU
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
M.KEMAL ATATÜRK

-
- FareAdam Düşmanı
Asıl sen nerenle okuyosun, yazdığımı anlamaya çalışbilinmez yazdı:Dogan nerenle okuyorsun? Burada isyanmı var öneri varOkuyupta cevap verin lütfen.