Yönetimden; Zorunlu duyuru! Yetkili karakterler hakkında

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Yönetimden; Zorunlu duyuru! Yetkili karakterler hakkında

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Arkadaşlar [GM]Lathander'in yazdığı bu mesajı lütfen dikkatlice okuyunuz çünkü oyun içerisinde bazı oyuncular YÖNETİCİ olarak görülmektedir.

Lathander yazdı:Merhaba İKV,

Sizlerden gelen kimi hata bildirimlerinin incelenmesi sırasında karakterleri görme gereği ortaya çıkmaktadır. Bu tip durumlarda inceleme yapılacak karakter kendi yetkilli üyeliklerimize çekilerek kontrol edilmektedir. Kendi üyeliğimize çektiğimiz bu karakter, bizim yetkili üyeliğimize çektiğimizden dolayı yönetici olarak görülebilmektedir. Bu, o anda karakteri Sobee yetkililerinin kontrol ettiği anlamına gelmektedir. Bu süreç, incelemenin tamamlanıp karakterin gerçek üyeliğine tekrar aktarılmasına kadar devam etmektedir. Karakter eski üyeliğine aktarıldığında yani gerçek sahibine geri geçtiğinde eski özellikleri ile devam etmektedir.

Bu bilgilendirme, bu tarz işlemler sırasında kendi üyeliğimize aldığımız bir karakterin yazışmalarını resimleyerek, sosyal paylaşım sitelerinde kendisini yönetici olarak tanıtmasından dolayı zorunlu olarak yapılmıştır.

Kısa zaman içinde İKV Destek Takımı içinde yetkili olan herkesi görev ve sorumlulukları ile sizlere tanıtacak bir sayfamız www.istanbuloyun.com adresinden ilan edilecektir. Bu sayfamız devreye girene kadar dilediğiniz oyuncunun İKV Destek Takımı ile ilişkisi olup olmadığını ve eğer bir ilişki söz konusu ise kişinin görev ve sorumluluklarını bize destek formumuzda yer alan Soru-Cevap bildirim tipi ile sorabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

NOT: Hiç bir yetkili sizden üye adınızı veya şifrenizi istemez!
NOT: İKV'nin hilesi yoktur!
NOT: İKV'de bedava plus paket yoktur.
NOT: Yetkili alımları sadece belirli zaman dilimlerinde E posta müracaatı ile yapılmakta olup bu süreç içinde asla şifre talep edilmez.
Kısaca, üye adınızı ve şifrenizi kimse ile paylaşmayınız.
Konu Genel Etkilenşimden alıntı, mesaj içeriği kesinlikle benimle hiç bir alakası yoktur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Hazalhira
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yönetimden; Zorunlu duyuru! Yetkili karakterler hakkında

Mesaj gönderen Hazalhira »

haha bu ikv de herşey olabilir bütün karakterler mi kontrol edilecekmis? böyle bir haklarının olduğu kullanıcı sözleşmesinde yazıyormu acaba? benim açımdan no problema ama bir çoğunun özel sırları var özel sohbetleri bile kontrol ediliyormudur?kim yönetimin kuyusunu kazıyor kim kimin hakkında kötü konuşuyor ups bingoo bilmem mesaj alındım mı saz ekibim sohbetleri gizli yapalım :lol: :lol: ay ben paranoya yım kabul ediyorum onca suikastten sonra normaldir :twisted:
M&B

“Genel Sohbet” sayfasına dön