Kronicxbüyücü..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kronicxbüyücü..

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

GodfreyxSpider07 yazdı:
bariareos yazdı:
Ascendant yazdı:Resim

resim tam belirgin olmayabilir .. fkat daha net ayarlayamadım. ada girişinde arkadaşı 2*3 defa kestim.sonra bana küfür etti. ve suçlu benmişim gibi davrandı. bunun nedenini anlıyamadım bir oyun için terbiye sınırlarını aşmaya gerek yok . yenilmeyi hazmedemeyeceksen atma ws . yeterki küfür etme . foto budur kanıt budur . ikvdestege yollanacak..

Mert Kafanı Yorma Kardeşim Küfür Vs. hiçbir şey yok burada
daha ne olmasını bekliyorsun açık açık yazmasını mı ?
Nasıl hiçbirşey yok yahu kör müsünüz a nın açılımını bilmemezlikten gelmeyin ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Mübarek ramazan ayında bari taraflı olmayın bari bu ay adaletin yanında olun o küfür yok diyenlere sesleniyorum birisi size böyle bir şey dediği zaman çıkıp heryerde bağırıyorsunuz bana böyle etti bana bunu dedi diye şimdi ne oldu haaa küfür eden sizin arkadaşınız yada medet umduğunuz birisidir dimi bu zihniyetle bir yere varamassınız orda yazanın ne olduğunu 7-77 herkes biliyor...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Muktedir »

Fearoftheclipse yazdı:Mübarek ramazan ayında bari taraflı olmayın bari bu ay adaletin yanında olun o küfür yok diyenlere sesleniyorum birisi size böyle bir şey dediği zaman çıkıp heryerde bağırıyorsunuz bana böyle etti bana bunu dedi diye şimdi ne oldu haaa küfür eden sizin arkadaşınız yada medet umduğunuz birisidir dimi bu zihniyetle bir yere varamassınız orda yazanın ne olduğunu 7-77 herkes biliyor...
kardeş sen şu an yaptıgın provakatörlük bence ben orda yazacaksın özür diye dedim burda arkasını tutanlar yanlış yapıyorlar arkasını tutanlar en dorusu özür dilenmesi gerekse dilenir
konuyu daha uzatmayın sanki çok muhim olaymış gibi gösterilmesin hadi kronik
Resim
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Benimki provakotörlükse senin şimdi ve konunun başından beri yaptığın yorumlar nedir ?

Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sanırım senin gibi cahile böle Allah ' ın sözcükleri ile susturabilirim buyur ekledim
yinede sen bilirsin

viewtopic.php?f=31&t=35091
Resim
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Önce kendi kendini yontda sonra bana laf yetiştir sen kimsin bana provakotör diyosun konunun başından beri laf yetiştiren sensin sanki konuyla alakalıymış gibi senin gibi ''boş'' insanla laf yarıştıramam ''boş'' zamanım yok bunlara
Gökhan destek gerekeni yapıcaktır merak etme...
Allah küfredenleri ve onları ''savunanları'' cezalandırır...
Bu konuya son mesajımdır...

Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fearoftheclipse yazdı:Önce kendi kendini yontda sonra bana laf yetiştir sen kimsin bana provakotör diyosun konunun başından beri laf yetiştiren sensin sanki konuyla alakalıymış gibi senin gibi ''boş'' insanla laf yarıştıramam ''boş'' zamanım yok bunlara
Gökhan destek gerekeni yapıcaktır merak etme...
Allah küfredenleri ve onları ''savunanları'' cezalandırır...
Bu konuya son mesajımdır...
senin aklında ne sorunun var gözüm yapmak istedigin ney sen hakkaten cahilmişsin senle laf yarışımı yapıyorum sana Allah ın sözünü yansıttım boş diyorsun sen kendini ne sanıyorsun bilmiyorum ama boş olan sensin provaktör ortalık karışıtırıcı diledigini yapmak istiyen diledigini cezalandırmak istiyen utanmasan Gm lere emir vereceksin biraz edepli ol ve kendine gel
aldıgın terbiye senin çocukluktan çıkmadıgını gösteriyor kronikbüyücü kim ki onu savunayım artı o savunanlar kimki onların savunayım konunun başını zırlayıp okusaydın ne demek istedigimi anlardın ama sein amacın gayen belli şimdi kaybol gözüüm görmesin seni terbiyesiz
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Konu içeriği Allah rızası için yapılmış güzel birşey olsa bu kadar mesaj atılmazdı. Ama tartışmaya gelince, bir birimizi küçük düşürmeye gelince herkes mesaj atar. Ama içeriği Allah rızası için yapılmış güzel bir durum ile açılmış konun bir mesajı buradaki tüm mesajlardan daha değerli.

Tamam Mert hatalı olabilir ama
müslüman, müslümanın hatasını arayıp açığa atan değil, hatasını araştırmayan ve bulduğunda saklayandır. Nasıl mübarek zatların sonuna (ks) eki ekleniyorsa oda öyledir.

(ks): Kadesallahu sırrahu aleyne (Allah sırlarını bizden saklasın).
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Esadullah yazdı:Konu içeriği Allah rızası için yapılmış güzel birşey olsa bu kadar mesaj atılmazdı. Ama tartışmaya gelince, bir birimizi küçük düşürmeye gelince herkes mesaj atar. Ama içeriği Allah rızası için yapılmış güzel bir durum ile açılmış konun bir mesajı buradaki tüm mesajlardan daha değerli.

Tamam Mert hatalı olabilir ama
müslüman, müslümanın hatasını arayıp açığa atan değil, hatasını araştırmayan ve bulduğunda saklayandır. Nasıl mübarek zatların sonuna (ks) eki ekleniyorsa oda öyledir.

(ks): Kadesallahu sırrahu aleyne (Allah sırlarını bizden saklasın).

Ali abi zaten Serdar abi benim nasıl bir kişi oldugumu tanımasaydı Loncaya almazdı.. Her İnsanın bir sabır sınırı vardır ve bugün benim sabrımı zorladılar...

Artık şu konuyu güncel tutmayın.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Valla su konuya bi bakim dedimde.hepiniz cok gülüncsünüz. olayi nerelere saptiriyosunuz. Konu küfür ve ya degil konusu degilmiydi. Siz burda Müslümanlikdan basliyosunuz bilmem nerelere uzatiyosunuz. Burda edilen bi küfür var. Küfürün yok mubarek günü ramazan ayi olmaz. küfür her ayda günahdir. Ama olayi günah oldugu icin degil bu oyunda böyle seylerin uygunsuz ve yasak oldugu icin tartisiyoruz. Bu fotoda edilen bi küfür var gayet net hatta oda ettiginin farkinda ve sinir ettin beni ama diyo. Yani arkadasimiz sinirine yenik düsüp bu kötü kelimeyi kullanmisdir. bunun cezasinida GM ler verir. Üzücü bi olay umarim bir daha böyle sinirine yenik düsüp bu sekil yanlislar yapmaz. Olayi uzatmaya gerek yok bencede. Keske yanlisini anlayip özür dilese. Sonucda 1 insanin hatasini anlamasi cok büyük bise. o sebebden dolayi özür dilemesi dahada Yüce bise. Hepinize saygilarla. Hayirli Ramazanlar iyi geceler
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*

“Genel Sohbet” sayfasına dön