[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Omerbeyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Mesaj gönderen Omerbeyxx »

Tam Herkezin Aksine Büyücü Kesmek Gayet Kolay Nasılmı İyi Okuyun Anlayın Uygulayın..

Savaşçıda Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Depar 10 Sarsılmaz 15 olması yeterlidir. wsye Baslarken Deparla Üstüne Kosun Mecburi bir şekilde Zihin - Kutup Açıcaktır. Sonra Dikkat Atınız. Savunmasını Düşürmektedir Dikkat Arkasından Durdurma Zihin Tutulursa Zaten Artık O Ölü Bir Büyücüdür :) El Tutulması Olduğu Halde Kutup - Zihin Atıcak evet Byücümüzün Yeteneklerı Bitti. Bizim Hünerlerimiz Devam Ediyor. Bu Dediklerimi iyi uygularsanız Canınız 70 60 Arası kalıcaktır. En Az 50 olur. Sarsılmaz Açın Deparınızın Gelmesine Çok Az kaldı 3 - 5 saniye arası. onun üstüne Depar Atın ve Yere Yatışını izleyin o büyücüyü 30 canla kestiniz Tebrikler. ~ * Deneyip Uygulandı. ~ * Meran - Omerbey - BrothersxSaboTe Saygılarımla.
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
Kullanıcı avatarı
ZaYNoLiX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZaYNoLiX »

ARKADAŞLAR BÜYÜCÜLERİNDE BURAYA GİRECEĞİNİ BİLDİĞİM İÇNİN TAKTİĞİ VERMEYECEĞİM AMA BENİM TAKTİĞİM İLE KESEMEDĞİM BÜYÜCÜ YOK ÜSTÜMDE 1 URBAN 2 YÜCELN GERİSİ ALMAN :DD49 LWL İM KESEMEDİĞİM BÜYÜCÜ YOK TEKE TEKTE FUL YÜCELEN OLDUĞUM TAKDİRDE ZIRHLILARIDA KESECEĞİM ZATEN KESİYORUMDA BİRAZ ZOR OLUYOR DAHA KOALY KESECEĞİM YÜCELNLERLE
YaĞMuR LoNCaSı KuRuCuSu:
RaiNxZaYNoLiX

Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Omerbeyxx yazdı:Tam Herkezin Aksine Büyücü Kesmek Gayet Kolay Nasılmı İyi Okuyun Anlayın Uygulayın..

Savaşçıda Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Depar 10 Sarsılmaz 15 olması yeterlidir. wsye Baslarken Deparla Üstüne Kosun Mecburi bir şekilde Zihin - Kutup Açıcaktır. Sonra Dikkat Atınız. Savunmasını Düşürmektedir Dikkat Arkasından Durdurma Zihin Tutulursa Zaten Artık O Ölü Bir Büyücüdür :) El Tutulması Olduğu Halde Kutup - Zihin Atıcak evet Byücümüzün Yeteneklerı Bitti. Bizim Hünerlerimiz Devam Ediyor. Bu Dediklerimi iyi uygularsanız Canınız 70 60 Arası kalıcaktır. En Az 50 olur. Sarsılmaz Açın Deparınızın Gelmesine Çok Az kaldı 3 - 5 saniye arası. onun üstüne Depar Atın ve Yere Yatışını izleyin o büyücüyü 30 canla kestiniz Tebrikler. ~ * Deneyip Uygulandı. ~ * Meran - Omerbey - BrothersxSaboTe Saygılarımla.
Ben ilk başta Depar yerine Durdurma kullanılmasından yanayım...
Bazen riskli olabilir ama büyücüler deparda zig-zag yaparak sizi şaşırtabilir...
Bundan da kurtulmak biraz zor olacağından durdurma daha iyi...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kskxmage »

daywalker yazdı:
barkido yazdı:
Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?
kesinlikle yanılıyosun
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir :)
iyi bir savaşçı,15 depar 15 durdurma 15 sarsılmaz ve 15 dikkat dagıtma açarak çok rahat kesebilir büyücüyü
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kullanıcı avatarı
ZaYNoLiX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZaYNoLiX »

sarsılmaz neden 15 gerke yok ben DEPAR 15 AĞIR 15 SERT 15 OFANSIF 15 SARSILMAZ 3 DURDURMA 15 DİKKAT DAĞITMA 15 ZİHİN 5

ÇOK RAHAT KESİYORUM KESME TAKTİĞİ BENDE KALSIN
YaĞMuR LoNCaSı KuRuCuSu:
RaiNxZaYNoLiX

Resim
Kullanıcı avatarı
Refugee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Refugee »

depar ve sarsılmaz 15 verin yeterli dikkata filan gerek yok
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

Bence ilk dikkat dağıtma atılmalı.Yanına gidip bi kere vurmanızda zaten büyücü ya kutup acacaktır yada zihin atacaktır.Sonrasında ise size durdurma ve hızlı koşma kalırken büyücüde sadece zihin(mesela) kalacaktır.Devamınını anlatmama gerek yok acı son ...
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Akanzy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Akanzy »

ya akıllı olun bakın savaşcının üstü full urban olsa sertle 3500 vurur. bir büyücünün canı 10000 dir . Vs de ise taktık cok onemlıdır . buyuculer genellıkle kutup ve zıhıne 15 verır. VS basladıgı anda savascı deparı atar (depar 15de) yaklastıgı zaman büyücü zihin atar . (bu arada 15 saniye geçer ve deparın süresi 20 sn ye düşer. zihin acıldıgında hemen dıkkat dağıtma atılır . büyücü o arada vurmaya devam eder . o arada bizim savascı durdurmayı atar ve yanına gıttıgınde kutup acar. kutup yaklaşık 10 sanıye suruyo (benim bildiğim.) .bizim savascının canı yaklaşık 40 dır.Deparın süresi dolmuştur ve kullanılmaya hazırdır hemen depar atılırsa sert ağır gömerse savaşçı kazanır :D
Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adsiz »

Evet,haklısın.
Benim taktiğim aynı ama önce dikkat dağıtma ve durdurma açıyorum arada zihin geliyor yatırıyorum direkt ;)
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......

xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
evet paylasın bızde bilelim
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)

“Savaşçı” sayfasına dön