Oyun hattası herseyımı mahfettı
Oyun hattası herseyımı mahfettı
Sabah oyuna gırdım carımı ıtemlerı aktarım dedım Xxxxtophanexxxx İtemlerim hepsını aktadıktan sonra severde baglatı kesıldı oyuna gıremedım bekledıkten sorna gırdım kı 40m param ve bı cok özel ıtemlerım gıttı tesekr ederım burdan İkv ekibine cok saolun okadar emek verıp oyunda sabahlayarak bu sabah severın baglatısı kesılmesı sankı yaptıgım emeklerm basa donmesı gıbı oldu Duzeltılmese pc ikv oyunu kaldırıp ve hesabımı kapatacam 3 aylık plus aldım kı ikv destek olim dıye okadar ekıp calısyor hakını verelim dıye sag sola arkadaslarıma soyluyorum bugun ku hatta gercekten hayal kırıklıgı oldu hadı 2 3 ıtem gıtse nese bankada kı tum ıtemlerım yok olmus paramda gerıde hıc bısy kalmamıs
Re: Oyun hattası herseyımı mahfettı
Eminönü Sunucu Xxxxtophanexxxx sabah aktarım yaptım yok oldu aktardıgım carada baktım onda da yok
Tesekur ederım evt yazdım aklıma gelmemıstı ve ılk kez yasıyorum bu olayı ama bazı oyuncularımız farklı dusunerekden yorumlar verıyorDavuTT yazdı:İkv Desteğe yaz arkadaşım çözerler
Gün ve Saat Desteğe Vererek Araştırabılırtırsın Eğer O Saatte Gerçektende Bır Item Kaybı Olmuş ıse Senın Itemını Iade Ederler Merak Etme
arkadaş
bankan boş diyorsun
paranda gitmiş diyorsun
eger oyundan kaynaklanıyor olsa bole bi sorun ustun basındaki kıyafette giderdi..
hele hele bankanda 1 item maden esya takı vs kalmısssa sanırım 1 secenek kalıyor..
SOYULMUŞSUN..

bankan boş diyorsun
paranda gitmiş diyorsun
eger oyundan kaynaklanıyor olsa bole bi sorun ustun basındaki kıyafette giderdi..
hele hele bankanda 1 item maden esya takı vs kalmısssa sanırım 1 secenek kalıyor..
SOYULMUŞSUN..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Destek hattıyla konustum Gerıgını yaptılar hayır soyulmadım daha yenı hesabım ve sabahkı hatta dan dolayı gerı sarmalar oldu ne yazkkı sadece param alamadım ıtemlerımı cantamda sonunda ortaya cıktı Konuyu kapatabılırızsuke6 yazdı:arkadaş
bankan boş diyorsun
paranda gitmiş diyorsun
SOYULMUŞSUN..![]()
Anlayışınız için teşekürler ve bazı arkadaslarımız sanmasınlar dolandırcık vs konular Ne yaptıgın hersey gorurler
itemlerin geri geldi 40m para umrunda degil he... şakamısın yaa
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Çözerler çözerler ..DavuTT yazdı:İkv Desteğe yaz arkadaşım çözerler
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~