Nadide reçeteler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: Nadide reçeteler

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

Reçete üretimlerinin 1 seviyeye inmesi yerine aktarım ollsa daha iyi olur . Adam madenci + sarraf diyelim . Maden topluyor birde nadide şaheser üretimi yapıyor ohh varmı başka derdi . O zamanda herkes madenci char açar . Nede olsa üretimler 1 lvl hangi keriz gidip 49 zırhçı yapsınki değil mi ? O yüzden 1 seviyeye indirilmesine karşıyım . Fakat nadide üretimler aktarılsa iyi olur . 1 seviyeye inse oyunda zırhçı char kasanların en ufak bir önemi bile kalmayacak . Aktarım olmalı bence ..!
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Xsafabeyx yazdı:Reçete üretimlerinin 1 seviyeye inmesi yerine aktarım ollsa daha iyi olur . Adam madenci + sarraf diyelim . Maden topluyor birde nadide şaheser üretimi yapıyor ohh varmı başka derdi . O zamanda herkes madenci char açar . Nede olsa üretimler 1 lvl hangi keriz gidip 49 zırhçı yapsınki değil mi ? O yüzden 1 seviyeye indirilmesine karşıyım . Fakat nadide üretimler aktarılsa iyi olur . 1 seviyeye inse oyunda zırhçı char kasanların en ufak bir önemi bile kalmayacak . Aktarım olmalı bence ..!

O ZAMAN SAHESER ESYALARDA URETILMESE SENIN ELINDE ECEL VAR ODA MI YANLIS SILAHTARLAR URETEBILSEYDI BU NASIL OLURDU
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

hanedanxbutcher yazdı:
Xsafabeyx yazdı:Reçete üretimlerinin 1 seviyeye inmesi yerine aktarım ollsa daha iyi olur . Adam madenci + sarraf diyelim . Maden topluyor birde nadide şaheser üretimi yapıyor ohh varmı başka derdi . O zamanda herkes madenci char açar . Nede olsa üretimler 1 lvl hangi keriz gidip 49 zırhçı yapsınki değil mi ? O yüzden 1 seviyeye indirilmesine karşıyım . Fakat nadide üretimler aktarılsa iyi olur . 1 seviyeye inse oyunda zırhçı char kasanların en ufak bir önemi bile kalmayacak . Aktarım olmalı bence ..!

O ZAMAN SAHESER ESYALARDA URETILMESE SENIN ELINDE ECEL VAR ODA MI YANLIS SILAHTARLAR URETEBILSEYDI BU NASIL OLURDU
Yahu herşeyi kendi menfaatinize göre düşünmeyin . Maden çek eşya üret ee yakında ejder iksirlerde 1 seviyeye insin derler :D Ecel Getirenide bence silahtarlar üretmeliydi çok yoğun istek üzerine 1 seviyeye indirildi . Yani silahtarlar çöp gibi birşey oldu en sonunda . Şİmdi nadidelerde 1 e indirirlirse artık zırhçı charını güçlendirenlerde maden char açıp güçlendirsinler nede olsa sadece maden olacak meslekler arasında artık . Benim büyüm zırhçı diğer charlarım madenci sarraf vs. bende bu konudan şikayetçiyim ama üretimlerde 1 seviyeye indirilirse oyunun iyice çivisi çıkar :ugeek:
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

TAMAM VARSAYALIM HALKISIN SAHESERLER TALEP UZERINE INDIRILDI BUNLAR INDIRILMESIN TAMAM
PEKI SIMDIYE KADAR NEDEN SOYLENMEDI YADA GURUP BOLGELERI ILE GELEN EKLENTIDE NEDEN YAYINLANDI BEN GURUP BOLGELERI GELDIKTEN SONRA BASLADIM CAR KASMAYA YANI SENCE MANTIGIN KABUL EDIYORMU 8-) 8-)
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen suke6 »

nadide balyoz ve kıyafet uretecek savascının silahtar ve zırhcı olması lazım.. e bu adam madeni nasıl toplayacak..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

Kullanıcı avatarı
theogi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen theogi »

merhaba,
Beyler ben bu sorunu ikvdesteğe yazdım gm bununla ilgili çalışmalarımız olduğunu söyledi :)
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Benim zırh üretimim 49 ama :)
Resim