TEŞKİLAT LODOSLARINA VERİLEN AYRICALIKLAR!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: TEŞKİLAT LODOSLARINA VERİLEN AYRICALIKLAR!
Adam besbellı arz işte ezme burada lodosları kuçuk dusurmeye çalışıyor ama kendını kucuk dusuruyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben PROF un Yorumunu BekLiyorum :mrgreen:

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
doğru diyon PROF ne yazar bende merak ettim :mrgreen: :mrgreen:XxXdRoqonimxXx yazdı:Ben PROF un Yorumunu BekLiyorum :mrgreen:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kod: Tümünü seç
[color=#FFFFFF]bi gün hatırlıyorumda, sahurdan iftara kadar meteora girmeyi denemiştim[/color]
Komedyen olacakmıssın yanlıs yerdesin
- TURKKOMANDOSU
- Acemi Savaşçı
ÖLÜMÜNE LODOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSaldatmaz2012 yazdı:Adam besbellı arz işte ezme burada lodosları kuçuk dusurmeye çalışıyor ama kendını kucuk dusuruyor

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
bu konuya yorum yapmayacaktım ancak bekleyenler varmış
oyun içerisinde bazı laflarımı kullanan oyuncular gördüm (print aldım ama isim vermiyeceğim
) bunlar lodos klanındaydı hiç hoş değil alıntıdır faln diye adımı yazın bari altına biz burda kafa patlatıyoruz özlü sözler üretiyoruz ücretsiz kullanmak olmaz
konuyla ilgili 12 eylül referandumuna HAYIR diyorum 
lodos karakterim daha çok olabilir ama ben 29lvlden beri arzım bazen arz kesiyor olabilirim sonucta adam klandan çıkmıyor a. a.dan çıkıyor lodosta daha fazla ama genel olarak 13yaş altı oyuncuları sevmiyorum
o yüzden yönetimden istekte bulundum ismimin yanıda +13 yazacak şiddet ve korku içerir PROF(+13) bence bölge geçişlerinde hiçbir klan oyuncusu zorluk yaşamaz ki buna uygun yetenekler var eğer işin varsa karizma önemli değildir zaten alt f4 çekerek istediğin yere gidersin
lodos karakterim daha çok olabilir ama ben 29lvlden beri arzım bazen arz kesiyor olabilirim sonucta adam klandan çıkmıyor a. a.dan çıkıyor lodosta daha fazla ama genel olarak 13yaş altı oyuncuları sevmiyorum
bir varmış bir yokmuşum
- Fearles
- Demirci Çırağı
Arzlara verilen ayrıcalıklar
1*) Hangisini yazım
1*) Hangisini yazım
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
PROF yazdı:bu konuya yorum yapmayacaktım ancak bekleyenler varmışoyun içerisinde bazı laflarımı kullanan oyuncular gördüm (print aldım ama isim vermiyeceğim
) bunlar lodos klanındaydı hiç hoş değil alıntıdır faln diye adımı yazın bari altına biz burda kafa patlatıyoruz özlü sözler üretiyoruz ücretsiz kullanmak olmaz
lodos karakterim daha çok olabilir ama ben 29lvlden beri arzım bazen arz kesiyor olabilirim sonucta adam klandan çıkmıyor a. a.dan çıkıyor lodosta daha fazla ama genel olarak 13yaş altı oyuncuları sevmiyorumo yüzden yönetimden istekte bulundum ismimin yanıda +13 yazacak şiddet ve korku içerir PROF(+13) bence bölge geçişlerinde hiçbir klan oyuncusu zorluk yaşamaz ki buna uygun yetenekler var eğer işin varsa karizma önemli değildir zaten alt f4 çekerek istediğin yere gidersin
![]()
Kod: Tümünü seç
lodos karakterim daha çok olabilir ama ben 29lvlden beri arzım bazen arz kesiyor olabilirim sonucta adam klandan çıkmıyor a. a.dan çıkıyor

- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
PROF yazdı:bu konuya yorum yapmayacaktım ancak bekleyenler varmışoyun içerisinde bazı laflarımı kullanan oyuncular gördüm (print aldım ama isim vermiyeceğim
lodos karakterim daha çok olabilir ama ben 29lvlden beri arzım bazen arz kesiyor olabilirim sonucta adam klandan çıkmıyor a. a.dan çıkıyor lodosta daha fazla ama genel olarak 13yaş altı oyuncuları sevmiyorumo yüzden yönetimden istekte bulundum ismimin yanıda +13 yazacak şiddet ve korku içerir PROF(+13) bence bölge geçişlerinde hiçbir klan oyuncusu zorluk yaşamaz ki buna uygun yetenekler var eğer işin varsa karizma önemli değildir zaten alt f4 çekerek istediğin yere gidersin
![]()
Prof gene lafı koydu dağılın bakim :mrgreen:
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- IIDeSpaRaDoII
- Salgın Koruyucusu
Doğru söze ne hacet Lodos klanı çoluk çocuk kaynıyor onların başına bızım gıbı abi lazım
ClGınŞiFacı
CılGınŞiFacı hayalxetxAYAZ