BUNUN ADI EMEK HIRSIZLIĞI
Re: BUNUN ADI EMEK HIRSIZLIĞI
Gm'ler buna bir cevap verin konuya bakmanız için illa küfür mü etmemiz lazım öyleyse onunda alasını yaparız!!!!!!!!!!!!!!!!
En son Baqdeniz tarafından 26 Ağu 2010 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tek bedeniz Savasın Rengı Olumun goz bebegıyız. Yoklukta bıle Gardaslarımızı Bırakıp Beylık Davası Gutmeyız bız Tugrayız Delının delısı Yıgıdın Ozu Iyılıgın Isıgıyız ...
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Mesajı ben yazarken atmıssın görmedim.Ancak ilk mesajında kolye düşürdüm şimdi yok diyorsun.Sığınaktan düştüm falan diye birşey göremedim.Düştügünü ilk mesejında söyleseydin tabiki ESC yap demeyecektim.
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Grup bölgelerindeyken ESC ile çıkış yaparsan karakterin kaydedilir fakat tekrar giriş yapınca grup bölgesinde olmazsıngkhnsckn yazdı:HardstyleE yazdı:Sen dun cektin biuz suandan bahsediyorz sacmalamayin..
Sacmalayan sensin dediğimi anlamadın galiba.
Oyundan Alt+f4 yerine ESC Çıkıs yaparsan karakterin kaydedilir öyle çıkar.
İstediği kadar geri sarılsın bir şey olmaz.
Kaydedip çıksaydın şu an her şeyin duruyor olurdu.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
PUHAAA ADAM SIGINAKTAN MI CIKICAK CENTTEN SONRA CIK DUSUNENDEN SONRA CIK MOTORINDEN SONRA CIK
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
He yoneticiler siz diyorsunz Devlet biziz sizde millet bak sunu unutmayin Devleti devlet yapan millettir millet olmasa siz bir hicsinz...Hirsizlar...
-
- Acemi Savaşçı
bunlardan yönetim olursa benden osmanlı padısahı olur,bunlara yonetım dersek ben baslarına vezır gelırım 
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Kolyeyi alır almaz mı düştün acaba?Kolyeyi aldıktan sonra çıkıp tekrar girmek zor mu geldi?Baqdeniz yazdı:Lan olm kafan basmıyor mu senin sığınaktan düştük diom ne kaydetmesinden bahsediyon sen ????????
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Gm'ler nerdelersiniz pısırık pısırık susacakmısınız yasağa gelince bas banı cevaba gelince bekle!!!!!!!!! bu nasıl yonetim bu nasıl adalet buna bir cevap verin!!!!!!!!
Tek bedeniz Savasın Rengı Olumun goz bebegıyız. Yoklukta bıle Gardaslarımızı Bırakıp Beylık Davası Gutmeyız bız Tugrayız Delının delısı Yıgıdın Ozu Iyılıgın Isıgıyız ...
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
Arkadaşım ben türkçe konuşuyorum değil mi kafan basmıyor mu senin sığınaktaydık diyorum neyden bahsediyorsun motorine donduk motorin kesiyorduk !!!!!!!xFirelifex yazdı:Kolyeyi alır almaz mı düştün acaba?Kolyeyi aldıktan sonra çıkıp tekrar girmek zor mu geldi?Baqdeniz yazdı:Lan olm kafan basmıyor mu senin sığınaktan düştük diom ne kaydetmesinden bahsediyon sen ????????
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
Baqdeniz
Tuğraxbaqdeniz
Tuğraxmannık
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Lan yokmu aranizda deli kanli adam yokbir bir tane erkek evladi alayinz yalanmi laaaaaaaaaaaaaaaa