Arkadaşalar Herkez İçeri!!!!(Gm de Baksın)
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Re: Arkadaşalar Herkez İçeri!!!!(Gm de Baksın)
haLa Data Sanıyorsunuz Tamamen Saçmaladınız. Datalarla Oynamak suc Fakat bu Yaşanan Olay Tamamen Oyun Hatası. Yansıtılan Seylerde Random Rastgele Cıkan Esyalardır.

Eminönü
FelicitaNascosta '
bu sayıalrın 4018* yada daha değişiklerinin çıkma sebebi şu biri seni kestiğinde elindeki silahı çıkartıyorsun ölü bi şeklde çantanda gölgesi oluyor canlanınca yeniden eline alıorsun ama o gölge hala duruyor o silahı birine veriyorsun sonra gölgeyi yansıtıyorsun silah yansıtır gibi olay bundan ibaret datalarla oynama yok yhani
inanmayana yapabilirim oyunda
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Katliyam Loncası Kurucusu

ruthlessxloncasi yazdı:Noxstrees Onlar Datayloa oynandığı için aktarılıyor fakat aktarmak istemiyorlar. çünkü datayla oynanmış
Kalabalıkta artistlik yapan tenhada affedilmez
bilgisayar programcılıgı mezunuyum bunu konu hakkındaki fikrim için soylemek istedim..
datalarla oynayınca muhtemelen atıyorum mesela dandik bir yuzugu cok afilli bi yuzuk gibi yansıtır kendi ekranındada bunu boyle gorur ama sana alısveris penceresinden gosterirse sen onu yine gercekteki gibi dandik yuzuk olarak gorursun.. aksi taktirde herkes datalarla oynayıp en kral itemleri hatta abartayım su anda oyunda olmayan orak vs de kendine hazırlardı.. ama online oyunda oynayıpta degistirebilecegi sey anca goruntudur..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

Gerçekten oluyor + foto almamışım ama bi reçete yansıttım Yücelen Balyoz olarak yansıdı
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.