İyileştirmesiz şifacı kasmak hakkında...
İyileştirmesiz şifacı kasmak hakkında...
İyileştirmesiz şifacı kasmak diye bir şey duydum.Forumda aradım ama bulamadım.Linkini burdan yazabilr misiniz veya burda açıklayn... :?:
- manyetix95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: İyileştirmesiz şifacı kasmak hakkında...
iyileştirme yeteneklerine vermeden şifacı olmakmı :? menzilci şifacılara özel bir şey o
yani şöle anlatıyım 2 iyileştirme yeteneğimiz var ona puan vermiyoruz onun yerine asit ve bilgisi zehir ve çağrı bu 4 hasar yeteneğimizi kullanarak yaratığı kesiyoruz zehirle çağrı kullan sonra asitleyerek kaç zehir yawaşlatır çağrıda sarsılır yaratık bu sayede kımıldyamaz o sırada otur kudret doldur sonra asitle dewam et
2 setin olacak
hayyan ve para bilmem ne
hiç söleyemiom ilk zehirde para yı giyecen sonra kudret doldururken hayyanları takıp asitle kesiceksin yaratığı
yani şöle anlatıyım 2 iyileştirme yeteneğimiz var ona puan vermiyoruz onun yerine asit ve bilgisi zehir ve çağrı bu 4 hasar yeteneğimizi kullanarak yaratığı kesiyoruz zehirle çağrı kullan sonra asitleyerek kaç zehir yawaşlatır çağrıda sarsılır yaratık bu sayede kımıldyamaz o sırada otur kudret doldur sonra asitle dewam et
2 setin olacak
hayyan ve para bilmem ne
Drowxdadawa
Peki sizce bu iyi bir yetenek dağılımı mı?
neye göre iyi arkadaşım :?: :?:
şifacı kesemezsin her türlü yaratık kesemezsin
ws. ws.
iyi yönüde kötü yönüde çok usta şifalar bunu farklı şekilde kullanır mesela
2 3 şifacı çıkarlar savaşa zehir üstünü giyerler 3 adet zehir büyü yada savaşcıya atarlar sonra asitleri takar çağrıyı kullanırlar düşman hareket edemez olduğu yerden asitle keserler hiç hasar almamış olurlar 1 iyileştirme 1 bilgisi yeterli olur. tabi tek yakalıcakalr adamı çok sinir oluo insan depar atıor yürüo char
şifacı kesemezsin her türlü yaratık kesemezsin
ws. ws.
iyi yönüde kötü yönüde çok usta şifalar bunu farklı şekilde kullanır mesela
2 3 şifacı çıkarlar savaşa zehir üstünü giyerler 3 adet zehir büyü yada savaşcıya atarlar sonra asitleri takar çağrıyı kullanırlar düşman hareket edemez olduğu yerden asitle keserler hiç hasar almamış olurlar 1 iyileştirme 1 bilgisi yeterli olur. tabi tek yakalıcakalr adamı çok sinir oluo insan depar atıor yürüo char
...
ha 44 lvldede kullanabilirsin bu yeteneği meran muhafızı kesebilirsin gece kesebilirsin
...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
iyileştirmesiz şifacı şifacı değildir resmen savaşçı yapmışsınız çarı
onun yerine iyileştirme yeteneklerini 15 yap ful yüceleni diz hayvana 15 ver 2şer 2şer kesersin yaratıkları(meran muhafızı gibi yaratıklar hariç
)
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
dostum düz mantık deiliz farklı taktiklerle enm iyisini buluyoruz bunları denerken senin dediğin taktiklerinde püf noktasını buluyoruz
...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
iyileştirmesiz şifacı en iyi yaratık kesme yeteneğine sahip şifacı yapılanmasıdır.zaten oyunu da çoluk çocuk oynuyor yücelen dizmek ölüm.cekete 13m dedi merandaki çocuğun teki :geek: ben 13m'e zehir+asit seti dizerim param da artar ayrıca yücelenden daha hızlı kasarım.
ayrıca şu zehirle yavaşlatıyoruz kısmı kopardı beni.sen 3 kişi kurguluyorsun karşındaki aptal dimi
1 iyileştirme 1 bilgi de hiç işe yaramaz illa illa düşük verilmesi lazımsa 1 iyileştirme 1 çember 15 bilgi verilmesi lazım.yoksa hiç verme daha iyi.
herşeyi geçtim,zehirin yavaşlatması 8sn.sarsılmazı basarsa adam nolacak? sonra hepinize bir dikkat dağıtma tamam yakalayın şimdi :mrgreen: hatta kanama yediğinizi düşünün of amanin :mrgreen:
ayrıca şu zehirle yavaşlatıyoruz kısmı kopardı beni.sen 3 kişi kurguluyorsun karşındaki aptal dimi
herşeyi geçtim,zehirin yavaşlatması 8sn.sarsılmazı basarsa adam nolacak? sonra hepinize bir dikkat dağıtma tamam yakalayın şimdi :mrgreen: hatta kanama yediğinizi düşünün of amanin :mrgreen: