[ECHO] 2 Cihadxblackdewil 1
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [ECHO] 2 Cihadxblackdewil 1
Her atılan ws yi foruma koymakta adet oldu baskası bilgi veren bi koınu acsa boş konu deyıp gecerler buna yorum bıle yapılmıs sacma
demekkı cihadxblackdewili cok guzlu bırı goruyorsun kı bu konuyu kestım dıye acmıssın
Benjiro
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tamam ozaman Gel vs atalım. Burdaki Tebrik edenlere ve sana inat Fotografları foruma koyacam.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yakamozxefemeih yazdı:Helal olsun echo tebrik ederim seni
2 Kişi Kesenler Ne zaman Tebrık Verılıyor Lan
Echoo Oyuna gir Erkeksen Cık karşıma .
Echo ezıqı ben senı sende dırenç varken aldım ve cıhadxblackdewıl'ı sen asla kesemezsın sende o kadar büyücü bılqısı yoq onuda dırenç varken kestıqımde senı öyle anladım bu 1
Onu kestım bunu kestım dıye forumu kırletme bu 2
Cıhadxblackdewıl demekkı çok ıyı süper bırı qörüosun kı kestıqınde foruma kadar koyuosun bu 3
Büyücü wslerı ztn şanstır krıtık üst üste qelır bazen hıç qelmez oyunun en kral büyücüsü olsa bı şans ona krıtık denk qelmez sen 2 vuruşa 30 canlarını düşürürsün yenersın akıllıysa zıhın felan atar ama o candan sonra pek etkılı olmaz bu 4
Cıhadxblackdewıl demekkı çok ıyı süper bırı qörüosun kı kestıqınde foruma kadar koyuosun bu 3
Büyücü wslerı ztn şanstır krıtık üst üste qelır bazen hıç qelmez oyunun en kral büyücüsü olsa bı şans ona krıtık denk qelmez sen 2 vuruşa 30 canlarını düşürürsün yenersın akıllıysa zıhın felan atar ama o candan sonra pek etkılı olmaz bu 4
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
FATİHİM DARLANMA TABİKİ KESERSİN ECHOO YU BIRAK ADAM HAVASINI ATSIN ZIRHLI ADAM KESTİM DESİN.HERKEZ BİLİYOKİ SEN ONU HER TÜRLÜ YENERSİN.VatanXLydeR yazdı:Yakamozxefemeih yazdı:Helal olsun echo tebrik ederim seni
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Tamam Artislik YapmaVcenqiZ yazdı:KeL İmana Gel 100mine Diyo Vs qweqwewqewqeED Ezuq KeLim benım :lol:
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Tamam Saçmaladın sus !GaLaTaSaRaY yazdı:Her atılan ws yi foruma koymakta adet oldu baskası bilgi veren bi koınu acsa boş konu deyıp gecerler buna yorum bıle yapılmıs sacmademekkı cihadxblackdewili cok guzlu bırı goruyorsun kı bu konuyu kestım dıye acmıssın
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
NEDENSE HER KESİLEN KABULENMEKDE GÜÇLÜK ÇEKİYO WS BİLMİYOSAN ANTEN TAKACAN YAVRUCUMtokyo2drift yazdı:FATİHİM DARLANMA TABİKİ KESERSİN ECHOO YU BIRAK ADAM HAVASINI ATSIN ZIRHLI ADAM KESTİM DESİN.HERKEZ BİLİYOKİ SEN ONU HER TÜRLÜ YENERSİN.VatanXLydeR yazdı:Yakamozxefemeih yazdı:Helal olsun echo tebrik ederim seni
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
LAFLARINA DİKKAT EDECEKSİN ADIMI AZINA DESTURSUZ ALMA BUNDAN SONRA BU 1 ..Askxlady yazdı:Echo ezıqı ben senı sende dırenç varken aldım ve cıhadxblackdewıl'ı sen asla kesemezsın sende o kadar büyücü bılqısı yoq onuda dırenç varken kestıqımde senı öyle anladım bu 1
İSDEDİGİMİ KOYARIM İSDEMEDİGİMİ KOYMAM FORMA BU SENİ İLGİLENDİRMEZ BU 2 ..
BAŞKASININ AVUKATLIGIINI YAPACAGINA OYUNDA Kİ ADINI LEKEDEN KURTAR SEN BİDAHA KARŞIMA ÇIKMA EZERİM SENİ BUDA 3 O KÜÇÜK BEYNİNE SOK BU LAFLARI.
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
BÜYÜ GEL ÇOCUKVatanXLydeR yazdı: Tamam ozaman Gel vs atalım. Burdaki Tebrik edenlere ve sana inat Fotografları foruma koyacam.