BANA YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZ
BANA YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZ
MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
[img][/img]Ne unutacak kadar nefret ettin.. Ne de hatırlayacak kadar sevdin.. Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. Beni hep bulmamak için aradın.. Yanılgımdın.. ...Yandığımdın..Yangındın..
- babaxmeslegi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BANA YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZ
sie maL 5 yıL oLmuş bırakaLı Lan 5 yıL önce oyunmu vaRdi :mrgreen:OZGE yazdı:MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
Xbypence

Puahaha önceside varmış :mrgreen: .Adı kesin Orkun bu arkadaşın.babaxmeslegi yazdı:sie maL 5 yıL oLmuş bırakaLı Lan 5 yıL önce oyunmu vaRdi :mrgreen:OZGE yazdı:MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
arkadaşım sen plus al ankada başla mutlak birileri yardım eder dediğin an olmasada istemedini bilmen yeterli ama bir kaç saat geö olur ama olurOZGE yazdı:MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
OZGE yazdı:MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
Hım Güzel bir 5 yıl geçirmişin heralde
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Maden yalan söylicen fazla abartmasaydın oyun yanlış deilsem 2005 Kasım ayında çıkmıştı heralde
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
5 yıl önce oyun wardı olmazmı:D üfleme okları wardıD
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
:lol: :lol: :lol: 5 yılOZGE yazdı:MERHABA İKV SEVER ARKADASLARIMMM OYUNA ARA VERELİ 5 YIL OLDU VE SIFIRDAN TEKRAR BASLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEGİNİZİ DİLİYORUMMM EN AZINDAN SİZLERLE AYNI KULVARDA OLABİLMEM İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DAHA ÖNCEKİ KARAKTERİM BÜYÜCÜ VE ŞİFACIYDI BEYAZ KÖSKTE OYNADIM KARAKTER ADIM SYLİVA BELKİ DEVAM EDEN ARKADASLAR VARSA ANIMSAYABİLİRLER O YUZDEN PAYLASTIMM ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM ANKA SUNUCUSUNDA SİZLERLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM YOLUMA GÖRÜŞMEK ÜZERE YARDIMCI OLMAYA NİYETLİ OLACAK ARKADASLARIM BANA BURDAN MESAJ ATARSANIZ OYUN İÇİNDE SİZE ULASIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
aralık 2006 da beta sürümüyle piyasaya sunuldu oyun
2006+5 eder sana 2011 2+1+1 daha ne eder dörrrtttt, dört önceden vardı bir de biz koydukkk?? etti mi sana 5..haydiiii 5. yılın kutlu olsun 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
leviathan yazdı:aralık 2006 da beta sürümüyle piyasaya sunuldu oyun2006+5 eder sana 2011 2+1+1 daha ne eder dörrrtttt, dört önceden vardı bir de biz koydukkk?? etti mi sana 5..haydiiii 5. yılın kutlu olsun
... ' nin 40. yılı kutlu olsuun