arkadaşlar oyunda kasayı açerken eşya satarken oyunda çar silerken kendimizin belirttiği bir şifre olsa sizce çar soymalar falan azalmaz mı sobe bece boyle bi uygulama yapsa ozaman kımsenın çarı soyulmaz uyelığimizi acerken başka şire kasa açerken item satarken çar silerken başka şifre olsa ozaman bu hırsızlar daha bişi alaz ve huylarından vaz gecerler bence ama siz nasıl dünarsünüz bilmem
SAYGILARIMLA.....
sobenin tikkatine
Re: sobenin tikkatine
Peki farzett ki böyle bir uygulama oldu şifre ve şifreleri unuttun geri alma gibi bir şansında yok ozaman yönetimi suçlamazmısın
metin 2 ve diger online oyunlardan farklı bir uygulama yapacagını inanıyorum yönetimin boşa nefes tüketmeye gerek yok sanırım saygılarımla
metin 2 ve diger online oyunlardan farklı bir uygulama yapacagını inanıyorum yönetimin boşa nefes tüketmeye gerek yok sanırım saygılarımla
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
şifre unutulursa msn ne yolu ıle degıstırılecek bı konumda olcak da ıcap ettın msn ne yolu ıle alınacak gerı
)
BIRADER BENIM FIKRIMI CALMISSIN OLDU MU BU SAYGISIZLIK.....................!!!!!!!!!!!!sercan61 yazdı:arkadaşlar oyunda kasayı açerken eşya satarken oyunda çar silerken kendimizin belirttiği bir şifre olsa sizce çar soymalar falan azalmaz mı sobe bece boyle bi uygulama yapsa ozaman kımsenın çarı soyulmaz uyelığimizi acerken başka şire kasa açerken item satarken çar silerken başka şifre olsa ozaman bu hırsızlar daha bişi alaz ve huylarından vaz gecerler bence ama siz nasıl dünarsünüz bilmem
SAYGILARIMLA.....
TTmShumpssss

- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İkv desteke ÖNERİlerin için mesaj atıyosun . Forumda dikkate almıyolarmiş.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
ya insan şifresini unuturmu ???Cerigo yazdı:Peki farzett ki böyle bir uygulama oldu şifre ve şifreleri unuttun geri alma gibi bir şansında yok ozaman yönetimi suçlamazmısın
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ya insan şifresini unuturmu ???[/quote]
adı üstünde insan bu unutmak dogasında var
vede şifre işleri daha da karmaşık hale getirir
adı üstünde insan bu unutmak dogasında var
vede şifre işleri daha da karmaşık hale getirir
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
- kanunxrutles
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
çok doğru ama yönetim az olduğu için kişi sayısı az olduğu için ikv yönetimi bu işleri ancak 2 yıl arayla yapıyo

SOMALİXWORS