25 kesin diyordun kardeş ayın 30 u oldu hani yok ?Savas yazdı:Burda tarih verenlere inanılması gereektiğini bütün mesajlarımı okursanız anlarsınız .
İyi Eğlenceler....
Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
evet sen demedin gördüm okudum biliyorumSavas yazdı:Bunu ben demedim arkadaşım kim dediyse ayrıntılı olarak oku konuyu incele görürsün.WalTRaN yazdı:25 kesin diyordun kardeş ayın 30 u oldu hani yok ?Savas yazdı:Burda tarih verenlere inanılması gereektiğini bütün mesajlarımı okursanız anlarsınız .
İyi Eğlenceler....
Kanıtınız olmadan hiçbir iddiada bulunmayın!
İyi Eğlenceler....
bu tarih verenlere karşı bir cevap yazdığımda neden savunmaya geçtin o zaman bana laf attın ?

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
o zaman yazılanları sen güzelce oku sana söylenmeyen laflara cevap yazıpta tatsızlık çıkarmaSavas yazdı:Ben Tarih verenlere hep karşı oldum zaten Yönetim şu tarihte şu gelecek demdikçe hiçbirşy kesin değildir.
İyi Eğlenceler...
İyi Eğlenceler...

acaba bunu neden yaptım?Savas yazdı:WalTRaN yazdı:25 kesin diyordun kardeş ayın 30 u oldu hani yok ?Savas yazdı:Burda tarih verenlere inanılması gereektiğini bütün mesajlarımı okursanız anlarsınız .
İyi Eğlenceler....
Sende sorunmu var kardeşim benim sözlerimi alıntı yapıp laf etmişsin son mesajında diyorsun sana söylenmeyen laflara cvp verme ne biçim bir çeklişkidir bu aklından şüphem var
İyi Eğlenceler.....
konunun eski sayfalarına dönersen görürsün daha ne yazdığını hatırlamıyosun üstünden 10 sayfa geçsede bana edilen lafı unutmam ben...

- Gregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu bölgeler anca seneye gelir
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize...
!!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Seneye 2 gün varGregory yazdı:Bu bölgeler anca seneye gelir
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
[GM] olmasın o Lathander ??Savas yazdı:Compex09 Fuarında İKV'nin standında bulunan [DEV]Zwartan,[DEV]Gorgar,[DEV]Nerull,[DEV]Lathander vs. bunlardan öğrendim.
İyi Eğlenceler....
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
helvetia yazdı:koca konuda buraya mı takıldın?Orionxxxposeidon yazdı:[GM] olmasın o Lathander ??Savas yazdı:Compex09 Fuarında İKV'nin standında bulunan [DEV]Zwartan,[DEV]Gorgar,[DEV]Nerull,[DEV]Lathander vs. bunlardan öğrendim.
İyi Eğlenceler....
harbiden hee
Benjiro
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
sanırım ben demıstım ama yanılmısım bana dıynın yalancısıyım valal bende beklıodumgelemdıWalTRaN yazdı:evet sen demedin gördüm okudum biliyorumSavas yazdı:Bunu ben demedim arkadaşım kim dediyse ayrıntılı olarak oku konuyu incele görürsün.WalTRaN yazdı:25 kesin diyordun kardeş ayın 30 u oldu hani yok ?Savas yazdı:Burda tarih verenlere inanılması gereektiğini bütün mesajlarımı okursanız anlarsınız .
İyi Eğlenceler....
Kanıtınız olmadan hiçbir iddiada bulunmayın!
İyi Eğlenceler....
bu tarih verenlere karşı bir cevap yazdığımda neden savunmaya geçtin o zaman bana laf attın ?
Benjiro
- burgazli39
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sehran
Savas yazdı:Sen bu bilgileri nerden edindin sorabilirmiyim çok zeki arkadaşım ? fuara geldinmi benimle görüştünmü GM lerle ben delimiyim kendi kendime uydurayım saçma sapan mesajlar yazıp adamın tepesini attırmayın
İyi Eğlenceler .....
gel şimdi ben sana anlatayım evet sen DELİSİN fuarada geldim GMlerin hepsiylede konuştum GM ler hidra eklentisi uzun bir süre gelmeyecek dediler onlar yalan atmayacağına göre sen yalan sıkıyorsun bize kardeşim bidaha milleti kandırma saçma salak şeyler yazmışsın zaten...
eminönü>>>>RaDyasONlu