TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Berk bu erayı neden sevmediğini anladım çıkar üstüne arkadaşlık kuruyor mehmetide kendine benzetiyor ikisindende beklemezdim

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Raşit sen cok olmaya başlıyorsun yeter artık bu konuya birdaha yorum yapma yada düzgün yorum yap
senin görevini yapmadık diye cıkarcımı olduk kımın cıkarcı olduğu ortada sesimi cıkartmıyoz diye üstümüze cıkıyorsun yeter muhabbeti kes oğlum erayın yaptığı beni ılgılendirmez hatası varsa cezasını ceker...
senin görevini yapmadık diye cıkarcımı olduk kımın cıkarcı olduğu ortada sesimi cıkartmıyoz diye üstümüze cıkıyorsun yeter muhabbeti kes oğlum erayın yaptığı beni ılgılendirmez hatası varsa cezasını ceker...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Üste çıkmaya çalışıyorsun bravo mehmetTskxgenelkrmay yazdı:Raşit sen cok olmaya başlıyorsun yeter artık bu konuya birdaha yorum yapma yada düzgün yorum yap
Sen deli ettin beni sen
Sadece kadim içinmi sanıyorsun allah belasını verisn o kadimin başka sunuculara geçen 5 bin defa keserim
Sana darıldığım konu madem bana söz veriyorsun neden lanet olası sözünde durmuyorsun
Başka konulardada bana söz vermiştin hatırlarsan
Hep üste çıktın tamam dedim ama canıma tak etti
Yazarken şuan elim ayağım titriyor gözüm seyiriyor ağzım burnum başka yerde oynuyor
1 kere olsun şu kahrolası sözünde dur 1 kere ya sadece 1 kere dur ölsemdegam yemiyeceğim

- lostxxx
- Demirci Çırağı
memo Sakin la
herkese kesıldı . herkes urettı Raşom uretemedı en kısa zamanda uretcem . yardım etmıyo kımse
ULan keşke ECel uretmeseydık . Raşıt oyunda gorsem dırek kadımlerı verırdım baktım yok bayadır urettım .:S
ULan keşke ECel uretmeseydık . Raşıt oyunda gorsem dırek kadımlerı verırdım baktım yok bayadır urettım .:S

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Bırak tolgam kadimi ben şuna kızıon söz verion madem niye tutmuyorsun mehmet kaç defa bana boş sözler verdin ümit vaat ettin ben sana bir kere bile söz verip sözümde durmamazlık ettimmi loncanın toplantısı oldu her zaman sana destek için geldim sen bana 1 kez olsun destek olmadın

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Tımarhanelik ettin beni ve buna rağmen üste çıkmaya yada üstelemeye çalıştın ben seni her zaman kolladım
Bestami Burak dedin durdun üstlerine alınmasınlar ama onar bile sana benim ettiğim kadar yardım etmediler
Şimdi soruyorsun ne bu yardımlar diye
Saymakla bitmeyecek sende biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun
Bestami Burak dedin durdun üstlerine alınmasınlar ama onar bile sana benim ettiğim kadar yardım etmediler
Şimdi soruyorsun ne bu yardımlar diye
Saymakla bitmeyecek sende biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun

Raşit , ne yapmaya çalışıyorsun amacını haala anlamış değilim
Bugün sığınakta iken klana pm atıyorum ve sen beni anında yasaklıyorsun ve şunu diyorsun
- memet e de söle ikinizi defterden sildim.......
- hepiniz çıkarcısınız, kendi çıkarlarınız için flana filan tam hatılramıom
Ondan sonra fado yani Lostxbordo diyorki Tskx leri topla, raşo ya kadimi kesecez..
Bende dedim ki raşit' in bana özelden sölediklerinden sonra ya özür diler ya da ....
neyse uzatmıyayım...
Bizim neyimizi gördün de biz çıkarcı olduk ?????
Kimi çıkarlarımız için kullandık ( başkaları tarafından kullanıldık bel ki )
kadimi kestiğimizde nerdeydin ( haber vermediniz dicen , biz giderken kimseye haber vermiyoruz, oyunda kim açıksa onu götürüyoruz.... ve
her gün neredeyse 5 kere kesiyorlar nerdeydin .... hastaneye mi yattın ALLAH şifa versin ne diyeyim.........
Beni her şeyden çok sadece şu düşündürdü ;
durup dururken yasaklıyorsun ve konuşuyorsun......
Önce bi pm at hadi kadim gidelim de hayır dersek o zman konuş................
Unutma ben seni neredeyse 1 hafta 10 gün önce sildim hakkımda sölediklerinden sonra...........
Bugün sığınakta iken klana pm atıyorum ve sen beni anında yasaklıyorsun ve şunu diyorsun
- memet e de söle ikinizi defterden sildim.......
- hepiniz çıkarcısınız, kendi çıkarlarınız için flana filan tam hatılramıom
Ondan sonra fado yani Lostxbordo diyorki Tskx leri topla, raşo ya kadimi kesecez..
Bende dedim ki raşit' in bana özelden sölediklerinden sonra ya özür diler ya da ....
neyse uzatmıyayım...
Bizim neyimizi gördün de biz çıkarcı olduk ?????
Kimi çıkarlarımız için kullandık ( başkaları tarafından kullanıldık bel ki )
kadimi kestiğimizde nerdeydin ( haber vermediniz dicen , biz giderken kimseye haber vermiyoruz, oyunda kim açıksa onu götürüyoruz.... ve
her gün neredeyse 5 kere kesiyorlar nerdeydin .... hastaneye mi yattın ALLAH şifa versin ne diyeyim.........
Beni her şeyden çok sadece şu düşündürdü ;
durup dururken yasaklıyorsun ve konuşuyorsun......
Önce bi pm at hadi kadim gidelim de hayır dersek o zman konuş................
Unutma ben seni neredeyse 1 hafta 10 gün önce sildim hakkımda sölediklerinden sonra...........
En son eray tarafından 25 Ağu 2010 14:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Bizim derdimizi sen değil biz çözeriz canını sıkma bu konu sana kalmamış...
herkez hattini bilcek bu oyunda neyin ne olduğunu anlamadan laf atmaya başlamayın...
Serisavaşcı Seribüyücü tskhxhxhüseyin
herkez hattini bilcek bu oyunda neyin ne olduğunu anlamadan laf atmaya başlamayın...
Serisavaşcı Seribüyücü tskhxhxhüseyin
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı