Üsüne Lanet Yağdırdığım O muhteşem dedikleri GRUP BÖLGELERİ
Birçok kez dilegetirdiğim gibi tekrar söylemekten çekinmediğim konu Aslında bir bakıma yönetime yardımda bulunmaya çalışıyorum ama Büyük yönetim malesef kaale bile almıyor.
-Gidenler-
1-Zaman
2-Para
3-İhtiyaçlar (w.c -yiyecek-market ,bakkal wb.)
4-EMEK
5-Uğraş
6-Gözün 4 saat aralıksız pc bakması
. . .
Gelenler
1-Madalya
2- Eğer ŞANS çoksa şaheser eşya(zırhtakı ws)
Size Soruyorum ?
Gidenlerin Yanında Gelenler Nedir ki ?
Adına Muhteşem dedikler GRUP BÖLGELERİ
Re: Adına Muhteşem dedikler GRUP BÖLGELERİ
KaTılıyorum aMa.
Birazcık Sabır Kolay Olanı Herkez Basarır. ÖnemLi Olan Zoru Basarmaktır 150 Madalya ALırsın 1 Zırh AlırsN 150 Madalyayı O zırh icin Deger..
GLadioxFaex
Birazcık Sabır Kolay Olanı Herkez Basarır. ÖnemLi Olan Zoru Basarmaktır 150 Madalya ALırsın 1 Zırh AlırsN 150 Madalyayı O zırh icin Deger..
GLadioxFaex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Faex yazdı:KaTılıyorum aMa.
GLadioxFaex
Yanılıryorsun
Boş konu yonetıcı suclayın sız anca
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Adı üstünde bu oyun arkadaşım bunu isteyen oynar istemeyen oynamaz. Tabi söylediklerin doğru ama tamamen tercih meselesi.
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bende bu konuyla ilgili destege şöyle bi mesaj atmıştım. Tabi bu benim düşüncem. Zırh ve Benzerı eşyalar Madalya ile alınsın. Madalyada aktarılmasın. Boylece herkez emeğinin karşılığı alır.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Evet bu gurup bölgeleri geldiğinde bir çok sorun çıktı, ilk i tıcaret nerdeyse durdu artık hasar saldırı bi işe yaramıyor çünki vuruş değerleri düşürüldü. 2. si ise 4 saat lik bi gurup bölgesi gerçekten abartılmış. en yüksek ihtimalle 2 saat olmalıydı..
bunun gibi birçok sorun var,Bu ne demek oluyor,İKV ÖLÜYOR ve bunu yapanlarda ikv ekibi. Bikerede siz oyuncularınızı dinleyin konuları kapatmayın.
bunun gibi birçok sorun var,Bu ne demek oluyor,İKV ÖLÜYOR ve bunu yapanlarda ikv ekibi. Bikerede siz oyuncularınızı dinleyin konuları kapatmayın.
Şu oyunu eski haline getirsinler inanın daha iyi olcak . 4 madeni yenden teke düşür hasarları max a geçir isteyen eşyasına + deger ekleyebilsin . yetenekleri çöz insanlar karakterlerini geliştirsin . statları serbets bırak . bu oyun eski haliyle şimdikinden kat kat güseldi . Ben palamı kullanmak istiorum yılan meteor pala pusulaya ürettirmiştik