[ Oyun BAN,Susturulma Cezaları Hakkında]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ Oyun BAN,Susturulma Cezaları Hakkında]

Mesaj gönderen Trendd »

Fazla söze ne hacet.Eser kardeşim yüreğine sağlık.Şunu paylaşmak istiyorum; IP banned hk. gerekli müracaatı yapmıştık ben ve eski ekibim kurt mağarası zamanında.Bu tip oyuncular arası küçük düşürücü ve yasal olmayan işlemlere karşı.O gün dün gibi aklımda.Ama ne yazık ki gereken cevabıda almıştım :) Ne yazık bunun hakkında bir çalışma yapılmadı denilmişti.Görüyoruz ki hala yapılmamış.İnşallah yapılırda diyeceğim ama sonra 20 Türk Lirası değerindeki ( 3 aylık Plus Paket ) İKV kutuları kim alacak.Cepler nasıl dolacak.Para,parayı çeker diyorum ve kazanma hırsı insanoğlunun en kötü huyu diyerek sözlerimi bitiriyorum.

Böyle olucaksa bu yolun tasası,varsın büyümesin İKV yoksa ilerisi sıkıntı..
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: [ Oyun BAN,Susturulma Cezaları Hakkında]

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Yönetim olarak küfürü ırkçılığı hiç bir zaman hoş görmedik , bunu kendilerine felsefe olanları hoş karşılamadık .

Küfürü kural ihlalini kendine felsefe edenleri ,takip ediyor ve gereken ağır cezaları veriyoruz zaten. Kimin kaç defa ceza aldığı tarafımızdan görülmektedir.

Bazı arkadaşlarımız , '' Yönetim küfürü hoş görüyor / Plus paket satmak birinci öncelikleri '' tarzındaki yorumlarını üzüntü ile okudum , bu yorumlara katılmak insani duygu taşıyanlara ihanettir.
Konuyu açan arkadaşımız aynı yazıyı destek birimine ilettiğini yazmış.
Konuya yazılan bazı mesajlar kardeş kavgasına çanak tutacak fitili ateşleyeceğe benziyor.
Bu sebepten konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön