Görüyorum ki geçmişten bu güne sunucumuz da oyun tarzı olmak üzere oyuncularımız da değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş sevdiğimiz bazı arkadaşlarımız da aramızdan ayrılmış. Tabi ayrılanların başını bende çekmiyor değilim.. Özlenen bir ortam vardı IKV oyununda ve Sancak sunucunda.Bir çok iyi arkadaşlıklar edinildi, kötüler de olmadı değil.Anlamadığım şey yönetim sistemiydi ve sonunda yönetici sistemi de darbe ile değişim içine girmiş. IKV tarihinde bir çok olay olsa da sanırım banlanan kullanıcılarının af ile banlarının kaldırılması geniş yer almıştır IKV hayatımızda (Ya sabır diyerekten devam ediyorum..) Arz ve Lodos olayı zaten halen devam eden kısır döngü sanırım ama iyi, kötü bir şekilde günlerin hareketli geçmesine sebep olmuştur. Bu da hem sevindirici hem üzüntü vereci olaylardan bir tanesi. Labirentte item için sabahlamalar, Handan da sohbetler ve daha niceleri hayatımız da büyük yer aldı ama hepsinin sonu geldi. Belli başlı sebepleri vardır elbet ama hepsi geride kaldı. Bazı arkadaşlara halen kızgın olduğumu belirtmek isterdim eminim onlar da kale alınıp böyle olmasını isterlerdi ama onlara sadece üzülüyorum hatta bir nevi üzülüp acıyorum da, Allah hepsine acil şifalar versin
Cess
Bynxesinti
GkbxxMagnetik
Gkbxxvale
Gkbxxangel
Partheniuos
Axiayşe
Hersteller
Xenax
Hellwolf
Hanzala
Sonzeybek