sizce hangisi
sizce hangisi
fevzi bey full setmi yoqsa bilge full setmi büyücüye :idea: :idea: hangisiyse ona göre yetnek dagılımını yazarmısınız
.....
Re: sizce hangisi
olm forumda yalakalık yapıon oyunda ana bacı sövüyon apaçilerle odaya tıkarım seni adam gibi dur 

ahahahahahhaa :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:olm forumda yalakalık yapıon oyunda ana bacı sövüyon apaçilerle odaya tıkarım seni adam gibi dur
Not: Gülmeni çaldım k.b ahahhauahhauahah :mrgreen: :mrgreen:
öle deil ahuahuahahah ular başda19misafir yazdı:ahahahahahhaa :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:olm forumda yalakalık yapıon oyunda ana bacı sövüyon apaçilerle odaya tıkarım seni adam gibi dur

bunun videolu dersleri var mı ? :mrgreen:MORDuMan yazdı:öle deil ahuahuahahah ular başda19misafir yazdı:ahahahahahhaa :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:olm forumda yalakalık yapıon oyunda ana bacı sövüyon apaçilerle odaya tıkarım seni adam gibi dur
Benim düşüncemi söyleyeyim sana : Eger klana fln girceksen ki büyük ihtimalle girersin fevzi beyi tercih etmem çünkü fevzi kullanacaksan kons. açman gerekir savaşırkende kons önreilmez çünkü hareket edemiyorsun büyücü o anda kutup açar kons geçer ve seni yatırır. Buz olursa elektrikle beraber kullanırsan direnç kırma yetenegini kullanırsın buda kons yerine geçer yine aynı işlemi görür açık olarak sunu söyleyelim ki klana girersen fevzi bey set yerine bilge öneririm ama yinede sonuç sana kalmış benim düşüncem böyle...