Hal ve tavırların bana karaktersiz teröristleri hatırlatıyor
Senin gibi karaktersiz kişiler yarattı bu PKK denen laneti
Kaç can verdim ben kaç can
Benim acımı ne sen nede başka birisi anlar
Sülalem asker benim her gün onları kaybetceğimin acısıyla yaşadım
Babam terörün tam boy gösterdiği zamanlarda Diyarbakırda görev yaptı
Her gün sağ salim eve gelsin diye sokaklarda bekledim 10 yaşındaki çocuğum ya bundan 11 yıl önce her gün babamın servis aracının gelmesini bekledim ya camdan ya sokaktan
Anlayabilirmisin sen bunu karaktersiz insafsız
Ülkeni düşünsen edepli olursun
Senin gibiler böle yapıp milleti kışkırtıyor
Sana hedef alıyor çıkıyor dağa karaktersiz
Şİmdi senin benim ve berkin gözünde teröristten ne farkın kaldı kifayetsiz
Mehmetçiğine saygısı olan insan onu sırtından vurmaz
Şu sayfanın konusuna bakın bir de altında ki yorumlara Emir senden beklemezdim böyle birşey bu Royalx loncası sayfası değil yani yeni bi sayfada değil sadece Royal ve Army loncasının birleştiğini foruma duyurduk burda laf atmanın amacı ne?Ayrıca monstardarker sana kemik atan kim oğlum 21 yaşındaysan yaşına göre davran git iş bul çalış tmm biz bebeyiz veletiz çocuklarla çocuk olma şimdi bu sayfadan defol..!
çok yerinde ve beklediğim bir olay loncaların birleşmesi iyi olmuş fakat diğer üyelerden onay aldınızmı? bide o sayfayı kirletmeye calısanlara duyuru yapıyorum yeni konu acıcaz emir aramız düzeldi sanıyordum her actıgımız konuya sayı tutuyorsun sizi ilgilendirmez şimdi herkez işine baksın bu aksam pc gelior artık ful oyundayım
Ixxreisxxl yazdı:Şu sayfanın konusuna bakın bir de altında ki yorumlara Emir senden beklemezdim böyle birşey bu Royalx loncası sayfası değil yani yeni bi sayfada değil sadece Royal ve Army loncasının birleştiğini foruma duyurduk burda laf atmanın amacı ne?Ayrıca monstardarker sana kemik atan kim oğlum 21 yaşındaysan yaşına göre davran git iş bul çalış tmm biz bebeyiz veletiz çocuklarla çocuk olma şimdi bu sayfadan defol..!
Sen kimi nereden kovu-yorsun reismisin nesin haddini bil ona göre davran berki sahipsiz bellediler kaç kişi laf atıyorlar benim susmamı bekliyorlar asıl sen defol beğenmiyorsan
İş bul çalışmı ben akademide okuyorum yüksek okul sizin gibi değilim harp akademisindeyim teneke değil okuyan devlet memuruyum
Biraz daha devam edersen berker misin ne zıkkımsın ben seni ağlatmakla kalmayacam azından kan akıtacam edebini bil ona göre davran sahipsizmi belledin sen berki kapı gibi loncası ben gibi arkadaşı var koydummu yedi ceddin birden havalanırsınız şimdi kaybol gözümün önünde yorum yapacak olursan kendi hazin sonunu getirmiş olursun
Ayrıca ben 21 Emir Berk 16 yaşındadır bilmeyenlere bilgi
Harbiden öylemi yaparsın nasıl korktum anlatamam 16 yaşındaysa ben onun 2 katıyım bekliyorum kan almanı yavaş al ayrıca
Bak bilader uzattıkça uzatıyosun bana bir daha eğer o o.çlarının lafını kullanırsan kuran-ı kerim çarpsın söyleyeceklerimden sorumlu değilim şu 1.
Burada loncaların birleştiği bir çatı altında olumlu ve olumsuz yorumları toplamaya geldik gelipte 1 tane dengesizin salak salak yorumlarını dinlemeye değil bu 2.
Ayrıca sen askersen bişey değişmez bizde bu vatanın her daim evladıyız TÜRKÜZ.ATATÜRK'çüyüz.Gelip burda ben askerde şu oldum bu oldum lafını karıştırma.Senin için acıdığı kadar bizimde içimiz acıyor dimi o şerefsizleri karşıma koysalar bende yapıcağımı bilirim.Ama eğer bir daha terörist lafını bana karşı kullanırsan dediklerimden hiç bir şekilde sorumlu değilim anladınmı ? !
monsterdarker yazdı:Hal ve tavırların bana karaktersiz teröristleri hatırlatıyor
Her gün sağ salim eve gelsin diye sokaklarda bekledim 10 yaşındaki çocuğum ya bundan 11 yıl önce her gün babamın servis aracının gelmesini bekledim ya camdan ya sokaktan
Bize Burada Duygu Sömürüsü Yapıpta Bizi VatansıZ kONUMUNA dÜŞÜrmeye Çalışma O kÜçük Beynin Şunu Ala bilirmi Bilmem Ama Konumuzun Mehmetçikle,Pkk İle Hiç Bir Alakası Yok Salak Salak Şeyler Yazıpta Burada Prim Yapmaya Çalışma Gerizekalı
monsterdarker yazdı:Hal ve tavırların bana karaktersiz teröristleri hatırlatıyor
Bize Burada Duygu Sömürüsü Yapıpta Bizi VatansıZ kONUMUNA dÜŞÜrmeye Çalışma O kÜçük Beynin Şunu Ala bilirmi Bilmem Ama Konumuzun Mehmetçikle,Pkk İle Hiç Bir Alakası Yok Salak Salak Şeyler Yazıpta Burada Prim Yapmaya Çalışma Gerizekalı