loncanıza evvela başaralar dilerim
ama loncnaızın kuralları içinde biri kafama takıldı diyosunuz ki loncamızda kesinlikle kp açlığı olmayacaktır yanlış anlamadıy sam sanırım ve anladığım kadarıylada fenerlist denen kp açıda sizin loncada söylermisiniz bana şimdi nasıl oluyoda kendi kuralınızı kendiniz çiğniyonuz özetlerseniz sevinirim :d
Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası..(Tskx)
- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası..(Tskx)
Loncanızın başarıLarını dıLerım .. Serhat
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
- intikamxbeycoast
- Acemi Savaşçı
Aynen Kontenjan Kaç Kişi Kaldı Yada Şöyle Sorim Bizede yer Varmı ??
İntikamxbeycoast
Cihan emre siz istersinizde size yer acmammı sizce ?? şuan 10 kişiyiz yani 5 kişilik daha yer var..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Tugraxsancaktar yazdı:loncanıza evvela başaralar dilerim
ama loncnaızın kuralları içinde biri kafama takıldı diyosunuz ki loncamızda kesinlikle kp açlığı olmayacaktır yanlış anlamadıy sam sanırım ve anladığım kadarıylada fenerlist denen kp açıda sizin loncada söylermisiniz bana şimdi nasıl oluyoda kendi kuralınızı kendiniz çiğniyonuz özetlerseniz sevinirim :d
Kardeşim Gökmen abiyi öyle tanırlar ama özünde cok iyidir oyuna ilk başladığından beri tanırım küçük bir konuşmayLa bütün konuyu hallederim ben,ilettiğiniz için teşekkürler.. Başka soru varsa sorun ben alayım
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ayrıca söylemek isterim Lonca carıyLa yapmadığı hiç birşey beni ilgilendirmez yeterki Lonca carıyla yapmasın..
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Byjuzzky yazdı:Loncanızın başarıLarını dıLerım .. Serhat![]()
Eyw bütün Lonca adına Teşekkür ederim..
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Klanlara evcilik oynamak için girmeyiz kp kasmak için gireriz .... ve şu yazacağımıda arzlar dikkatle okuyun Lonca çarım hariç tüm çarlarım la belanız olmaya devam edeceğim lonca çarımı bu işlerle karıştırmayın....
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
..
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
Başarılar dileyen herkeze teşekkür ederiz.Her türlü sıkıntılarını burdan iletebilirsiniz.Yardımcı olmak için elimizden qeleni yapmaya devam edeceqiz...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]