Çoğu Kişi Tanıyor Tanımayan Varsa İsmim Mert... 39 Lvlerin Çıktığı Vakit Oyuna Başladım Ve Koskaca 2.5 Belki 3 Sene Oldu.Nice Dostluklar Edindim.Önemli Olan Zaten Dostlukta.Zaman Geldi Ağladık Zaman Geldi Sevindik...Yani Şunun İçin Bırakıyorum Mağlum 8'e Geçtim Ve İyi Bir Liseye Girebilmem İçin Daha Yüksek Bir Puan Yapmam Lazım...Hem Bu Yüzden Hemde Tanıdığım Çoğu Kişi Bıraktı Oyunu Ve Artık Oyun Sanki Beni Boğuyormuş Gibicisine Geldi Ve Artık Son Noktayı Koymak İstiyorum.Kalbini Kırdığım Olmuştur Lütfen Haklarını Helal Etmelerini İstiyorum.Benim Hakkım Varsa Helal Olsun Ne Diyeyim Allaha Emanet Olun Kendinizi Kaptırmayın Oyun Yaşamınızda Olmasın
Uzunca Bir Ara
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Uzunca Bir Ara
Öncelikle Merhabalar Diyorum.
Çoğu Kişi Tanıyor Tanımayan Varsa İsmim Mert... 39 Lvlerin Çıktığı Vakit Oyuna Başladım Ve Koskaca 2.5 Belki 3 Sene Oldu.Nice Dostluklar Edindim.Önemli Olan Zaten Dostlukta.Zaman Geldi Ağladık Zaman Geldi Sevindik...Yani Şunun İçin Bırakıyorum Mağlum 8'e Geçtim Ve İyi Bir Liseye Girebilmem İçin Daha Yüksek Bir Puan Yapmam Lazım...Hem Bu Yüzden Hemde Tanıdığım Çoğu Kişi Bıraktı Oyunu Ve Artık Oyun Sanki Beni Boğuyormuş Gibicisine Geldi Ve Artık Son Noktayı Koymak İstiyorum.Kalbini Kırdığım Olmuştur Lütfen Haklarını Helal Etmelerini İstiyorum.Benim Hakkım Varsa Helal Olsun Ne Diyeyim Allaha Emanet Olun Kendinizi Kaptırmayın Oyun Yaşamınızda Olmasın
Allaha Emanet Olun Gidiyorum Belki Kısa Bir Ara Belki Uzunca Bir Ara Hadi Allah'a Emanet Olun
Oyunu Bıraktım Artık...
- deneoooo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Re: Uzunca Bir Ara
Reel Hayatında Başarılar Mert... İyi Bir Lise'ye Gitmen DileğiyleSamuraixbizans yazdı:Öncelikle Merhabalar Diyorum.
Çoğu Kişi Tanıyor Tanımayan Varsa İsmim Mert... 39 Lvlerin Çıktığı Vakit Oyuna Başladım Ve Koskaca 2.5 Belki 3 Sene Oldu.Nice Dostluklar Edindim.Önemli Olan Zaten Dostlukta.Zaman Geldi Ağladık Zaman Geldi Sevindik...Yani Şunun İçin Bırakıyorum Mağlum 8'e Geçtim Ve İyi Bir Liseye Girebilmem İçin Daha Yüksek Bir Puan Yapmam Lazım...Hem Bu Yüzden Hemde Tanıdığım Çoğu Kişi Bıraktı Oyunu Ve Artık Oyun Sanki Beni Boğuyormuş Gibicisine Geldi Ve Artık Son Noktayı Koymak İstiyorum.Kalbini Kırdığım Olmuştur Lütfen Haklarını Helal Etmelerini İstiyorum.Benim Hakkım Varsa Helal Olsun Ne Diyeyim Allaha Emanet Olun Kendinizi Kaptırmayın Oyun Yaşamınızda OlmasınAllaha Emanet Olun Gidiyorum Belki Kısa Bir Ara Belki Uzunca Bir Ara Hadi Allah'a Emanet Olun
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İyi yapıyon adam gibi bi lise kazan sonra benim gibi üniversiteye geççem die sorumluluk sınavlarıyla uğraşırsın.Görüşmek üzere kardeşim kendine iyi bak..
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Merhaba;
Real hayatta başarılar umarım istediğin liseyi kazanırsın ve lise 1 de oyuna geri dön fazla bekletme bizi lise 2 sonlarında bırakıp 2 sene unive calışırsın sonra inş yine iyi bir ünive kazanırsın ve benim gibi devlet memuru olursun
1 ay sonra santral de işe başlıyorum iyi bir maaş la tabiki ve oyuna başladığımda oyun daha acılalı 1 gün olmuştu 3 kişi dolanıyorduk oyunda
şimdi ise kac kişi olduk nerden nereye oyunda doğdum oyunda ölücem beni oyuna bağlayan oyun değil arkadaşlarımdır arkadaşlarım oyunu nezaman bıraktı bende ozaman bırakırım...
En kısa zamanda geri dönmeni istiyorum beklıyorum...
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
Real hayatta başarılar umarım istediğin liseyi kazanırsın ve lise 1 de oyuna geri dön fazla bekletme bizi lise 2 sonlarında bırakıp 2 sene unive calışırsın sonra inş yine iyi bir ünive kazanırsın ve benim gibi devlet memuru olursun
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Destan yazdı mübarek...Tskxgenelkrmay yazdı:Merhaba;
Real hayatta başarılar umarım istediğin liseyi kazanırsın ve lise 1 de oyuna geri dön fazla bekletme bizi lise 2 sonlarında bırakıp 2 sene unive calışırsın sonra inş yine iyi bir ünive kazanırsın ve benim gibi devlet memuru olursun1 ay sonra santral de işe başlıyorum iyi bir maaş la tabiki ve oyuna başladığımda oyun daha acılalı 1 gün olmuştu 3 kişi dolanıyorduk oyunda
şimdi ise kac kişi olduk nerden nereye oyunda doğdum oyunda ölücem beni oyuna bağlayan oyun değil arkadaşlarımdır arkadaşlarım oyunu nezaman bıraktı bende ozaman bırakırım...
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- Salgın Koruyucusu
Merhaba,
Senin İçin En doğru Olanı Bol Şanslar..
Braveuqurr
Senin İçin En doğru Olanı Bol Şanslar..
Braveuqurr
Mert Kardeşim Seninle Oyunda Gzl VAkitler Geçirdik Kendine İyi Bak Reel Hayatında Başarılar Dilerim Görüşmek Üzere.