Merhaba arkadaşlar, bu konuyu destek ılede paylaşacagım. Bilge kagan azat efendı ceket,Bilge kagan fevzı bey ceket,tarhas tarhas ceket, bılge cevrıye ayakabı,azat cevrıye ayakabı gibi mor ıtemlerın uretımı ıçın 48 ve 46 sevıye zırhçı meslek gerekmektedır.
Kımı oyuncular zırhçı ve sılahtarı gerıye nazaran gereksız goruyor.Çunku nadıde itemler çıkmadan önce uretılen butun ıtemler aktarılabılıyordu.Örnegın beta karakterınız var 3 yıldan fazla suredır oynuyorsunuz, sevdıgınız vazgeçemedınız karakterınız bıde şaheserı var, biz şımdı bu karakterı bırakıp başka karaktermı kasalım ? Başka ıtemler mı duşurelım kasalım şaheser uretelım ? Böyle bır hakları yok. 3-4 hafta evvel forumda bır arkadaşın önerısını begenmıştım ve bunu paylaşayım dedım.
Fahrı Bey'dekı mor ıtemlerı uretmek ıçın materyallerı fahrı bey'e verelım o bize üretıp verse ?
Demirci Rüstem'deki silahtar mor ıtemlerını uretmek ıçın materyallerı Demirci Rüstem'e verıp bize üretse nasıl olur ?
yönetım neden bu mor ıtemler aktarılmasın dedıgını daha ıyı anlıyoruz sımdı, çalınan karakterlerdekı ıtemler çalınmasın dıye.yenı gelen grup bölgeler ıle ıtemlerınızı ful nadıde yapabılırsınız ve çalınınca ıtemlere bır şey olmaz.
Yukardakı önerıye destek olursanız sevınırım.. NOT;[Öneri alıntıdır]
Nadide "Ceket ve Ayakkabı" Üretimi İçin [ÇÖZÜM]
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Nadide "Ceket ve Ayakkabı" Üretimi İçin [ÇÖZÜM]
/ALKIŞ
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ben anlamadım nasıl olacak o fahri beyin üstüne basıp teker teker madenlerimi koyacağız yoksa fahri bey ile alısveriş başlatıp onun bize üretip vermesinimi sağlayacağız ? S
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Güzel olur ama test yapmaları uzun olur çünkü hata(lar) oluşabilir.
Şimdi kendimiz ürettiğimizde madenlerin tam olmasına rağmen "materalyaller eksik" diyor. Peki Rüsteme versek illaki hata olur ve bu hata yüzünden madenleride kaybede biliriz. Ama fikrin güzel tebrik ederim.
Hayırlı ramazanlar,
M.Ali
Şimdi kendimiz ürettiğimizde madenlerin tam olmasına rağmen "materalyaller eksik" diyor. Peki Rüsteme versek illaki hata olur ve bu hata yüzünden madenleride kaybede biliriz. Ama fikrin güzel tebrik ederim.
Hayırlı ramazanlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Yorumlarınız için teşekurler.Bu sadece bir öneri, gelıştırelıbır Fahrı Bey'e materyallerı belırlı bır pencereden verırız o bıze uretıp ıtemı verır..
[ÖNERİ ALINTIDIR]
[ÖNERİ ALINTIDIR]