Karargahxparazit Çalınmıştır !'^^^+

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karargahxparazit Çalınmıştır !'^^^+

Mesaj gönderen Bozkurt »

Forumkral yazdı:
Esadullah yazdı:
xThEx yazdı:Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Niye çaldın milletin emeğini utanmaz?

Bu mesajımdan sonra gelip; "Kardeş ben çalmadım çalındı" diyeceksin biliyorum ama konu başlığına bakıldığında "çalınmıştış" yazıyor, "çalındı" yazmıyor.

Türkimize kirletmeyelim, kaybetmeyelim.
Www.tdk.com sitesine girip biraz bilgi öğrenelim. Adamlar 40 yaşına gelmiş daha neyin nasıl yazıldığı bilmiyor.

Çalınmıştır > çaldım demektir. Çalındı > çaldılar demektir.

Hayırlı ramazanlar.

Bu hata sadece bizim sunucuda değil, diğer sunuculardada gördüm. "Çalın" kelimesine "-mıştır" eki geldiğinde mesajı gönderen kişinin o karakteri/hesabı çaldığı anlamına gelir. Fakat, "çalın" kelimesine "-dı" eki geldiğinde çalınan karakter veya hesap başka bir sahış tarafından elegeçirildi, çalındığı anlamına gelir.
İmzan şikayet edilmiştir hayırlı olsun.Her konuda TDK diyeceğine forumun kurallarını bir oku forum kurallarına göre imza veya yazında siyasi içerik barındıramazsın.

Aynen Şikayet Edilmiştir ;

Destek Formu

Formunuz başarıyla gönderildi. En kısa zamanda destek başvurunuz değerlendirecektir.
www.loncabeta.org
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selam,

İşte insan oğlu böyledir, konu neye açıldı neye savruldu be. Buyrun imzam budur isteyen şikayet etsin.

Ya bir düşünün!! çalınmıştır diyor. Yani operasyon tamamdır, çaldım anlamına geliyor.
Manasiyok yazdı:
Anahtar Ahmet tarafından çalınmıştır...
Anahtar benim tarafımdan çalınmıştır...
Anahtar kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından çalınmıştır...

Şimdi bu 3 cümlede de anahtarın benim tarafımdan çalındığı mı ifade ediliyor?

Bak senin verdiğin örneklerde özne var. Adam konu başlığına "Karargahxparazit çalınmıştır" yazıyor. Adam " Karargahxparazit XX tarafından çalınmıştır" dese daha anlamlı olur. Bunca okul okudum boşunamıdır!

Doğru: Karargahxparazit XXX tarafından çalınmıştır.
Yanlış: Karargahxparazit çalınmıştır. (ama kimin tarafından çalındığı belirtilmemiş, o zaman kendisi çalmış anlamındadır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

ToRNaViDa yazdı:Merhaba

Lütfen imzanızda siyasi içerik paylaşmayın.
Selam,

İnsan oğluna bir şey batarsa veya zararına gider, illaki bir taraftan karşıyı kötüler, iftira atar veya konuyu değiştirir başka sorunları oluşturur.

Konu yazım yanlışı ile başladı, imza ile bitt.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Manasiyok »

Esadullah yazdı:Selam,

İşte insan oğlu böyledir, konu neye açıldı neye savruldu be. Buyrun imzam budur isteyen şikayet etsin.

Ya bir düşünün!! çalınmıştır diyor. Yani operasyon tamamdır, çaldım anlamına geliyor.
Manasiyok yazdı:

Bak senin verdiğin örneklerde özne var. Adam konu başlığına "Karargahxparazit çalınmıştır" yazıyor. Adam " Karargahxparazit XX tarafından çalınmıştır" dese daha anlamlı olur. Bunca okul okudum boşunamıdır!

Yanlış: Karargahxparazit çalınmıştır. (ama kimin tarafından çalındığı belirtilmemiş, o zaman kendisi çalmış anlamındadır.

Evet kimin tarafından çalındığı belli değil anlamı ifade ediyor.. Benim tarafımdan çalınmıştır demiyor... Eğer enim tarafımdan çalınmıştır deseydi senin dediğin doğru olacaktı.. =) Bunca yıl okudum boşunamıdır! yada boşuna mıdır? =) Herkes okumuştur elbet... Uzatmaya gerek yok.. İmzandaki Tdk gayet yeterli bence insanların ilgisini çekmek için.. Fakat bu şekilde güzel dilimizi yanlış kullanan herkesi ' Bu ne? DÜzgün kullanın!' gibi ithamlarla değiştirebileceğin kanısında değilim... İlgili olanlar için imzanda yazanlar yeterlidir kanımca...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Manasiyok yazdı:
Esadullah yazdı:Selam,

Manasiyok yazdı:

Evet kimin tarafından çalındığı belli değil anlamı ifade ediyor.. Benim tarafımdan çalınmıştır demiyor... Eğer enim tarafımdan çalınmıştır deseydi senin dediğin doğru olacaktı.. =) Bunca yıl okudum boşunamıdır! yada boşuna mıdır? =) Herkes okumuştur elbet... Uzatmaya gerek yok.. İmzandaki Tdk gayet yeterli bence insanların ilgisini çekmek için.. Fakat bu şekilde güzel dilimizi yanlış kullanan herkesi ' Bu ne? DÜzgün kullanın!' gibi ithamlarla değiştirebileceğin kanısında değilim... İlgili olanlar için imzanda yazanlar yeterlidir kanımca...
Tekrardan selamlar,

Yav kardeşlerim olabilir kusura bakmayın bu yaştan sonra belki ben yanlış anlıyorumdur farkına varmamışımdır neyse kardeşlik, dostluk ile kalın.
Kullanıcı avatarı
xThEx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xThEx »

Karargahxparazit nickli char yoğun uğrşlar sonucu geri alınmıştır.Kimin neyi çalınmışsa geri karşılanmaya çalışılacakdır.Oyundan Ulaşmanız Yeterli

xThEx
Kullanıcı avatarı
xThEx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xThEx »

Çalınan eşyalar ve paralar kanıt foto ws. karşılığı verilecekdir.
Fotoğrafları Yamakasigenc@example.com adlı windows live atabilrsiniz size ulaşılacakdır.

xThEx
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Axiomplace »

hayırlı olsun ne güzel yapmışlar hepsi çalınsa keşke :D
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Bildiğim kadarıyla Karargahxparazit Sharexxx charıydı sende bir çok adamı dolandırıp charını çalmışsın belki char kaybetmenin ne anlam taşıdıgını anlamışsındır ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Herkeze MERHABA

Karargahxparazit Karakterım calındı Dıyorsun coğu insandan birsey ler calındı bunuda bılıyorsun. Ve o insalra bana kanıt gösterın dıyorsun Peki. Karargahx Loncasının güvenını kullanıp hırsızlık yapmadıgını nerden bilicez Kurtlarx Loncasından bir arakadasımın 25m parası calındı o cardan.
Siz Mynet'e Fax cektim şifreyi geri aldım dediniz ee siz bizden kanıt istıyorsanız bizimde sizden kanıt istememiz Dual değilmi ? Mynet'e göndermiş oldugunuz FAX'ı ve Mynet'in size göndermiş oldugu fax'ı yada mail'in foto sunu buraya koymanızı beklıyorum. CÜNKÜ senin bize Kurtlarx Loncasına güvenın yoksa kanıt istıyorsan bende senden kanıt istıyorum Karargahx loncasının vermiş oldugu güvenı kullanarak hırsızlık yaptıgını dusunuorum...

İyi günler.
En son kurtlarxferyat tarafından 24 Ağu 2010 18:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com

“Genel Sohbet” sayfasına dön