Kingteamxintikam yazdı:Ben bu loncaya katılacam ama nasıl bilmiyorum kingteamx loncasından ayrıldım Stabx lere katılacamda nasıl kimle görüşmem gerek
Eltoro(Sinan abi)İle görüşmen gerek
Kingteamxintikam yazdı:Ben bu loncaya katılacam ama nasıl bilmiyorum kingteamx loncasından ayrıldım Stabx lere katılacamda nasıl kimle görüşmem gerek
Saol teşekkür ederizKingteamxintikam yazdı:herkese iyi akşamlar kib aeo
oldu sagolfaysbok yazdı:Kingteamxintikam yazdı:Ben bu loncaya katılacam ama nasıl bilmiyorum kingteamx loncasından ayrıldım Stabx lere katılacamda nasıl kimle görüşmem gerekEltoro(Sinan abi)İle görüşmen gerek
okudum ama o 1 49 lvl uymuyor :? :? :?faysbok yazdı:Herkese Selam
Loncaya katılmak isteyenler Eltoro,Stabxeltoro ile görüşerek katılabilir ve katılmadan önce forumdaki kuralları okuyarak katılırsa iyi olur...
iyi forumlar
sen sagolKingteamxintikam yazdı:oldu sagolfaysbok yazdı:Kingteamxintikam yazdı:Ben bu loncaya katılacam ama nasıl bilmiyorum kingteamx loncasından ayrıldım Stabx lere katılacamda nasıl kimle görüşmem gerekEltoro(Sinan abi)İle görüşmen gerek
Sen sor sinan abiye belki alabilirKingteamxintikam yazdı:okudum ama o 1 49 lvl uymuyor :? :? :?faysbok yazdı:Herkese Selam
Loncaya katılmak isteyenler Eltoro,Stabxeltoro ile görüşerek katılabilir ve katılmadan önce forumdaki kuralları okuyarak katılırsa iyi olur...
iyi forumlar
tamam sorarımda ne zaman oyuna giriyorfaysbok yazdı:Sen sor sinan abiye belki alabilirKingteamxintikam yazdı:okudum ama o 1 49 lvl uymuyor :? :? :?faysbok yazdı:Herkese Selam
iyi forumlar
Genelde gündüzleri giriyor benim bildigimKingteamxintikam yazdı:tamam sorarımda ne zaman oyuna giriyorfaysbok yazdı:Sen sor sinan abiye belki alabilirKingteamxintikam yazdı:okudum ama o 1 49 lvl uymuyor :? :? :?faysbok yazdı:Herkese Selam
iyi forumlar
oldu sagol görüşürüzfaysbok yazdı:Genelde gündüzleri giriyor benim bildigimKingteamxintikam yazdı:tamam sorarımda ne zaman oyuna giriyorfaysbok yazdı:Sen sor sinan abiye belki alabilirKingteamxintikam yazdı:okudum ama o 1 49 lvl uymuyor :? :? :?faysbok yazdı:Herkese Selam
iyi forumlar