Mkaedonis karakterinin susturulma cezası
Mkaedonis karakterinin susturulma cezası
Ben bu oyunu betasından beri oynuyorum 3 tane çar çaldırdım ama genede oyunu oynamaya devam ettim.Eskiden beyazköşk te iken şimdi teşkilat a geçtim ve "Mka" loncasına katılarak oyunuma devam ettim.Şunu söylemeliyimki ben oyunu oynadığım zaman zarfı içerisinde sadece bir kere gm den uyarı aldım oda karakter takası yapabilirmiyim sorusuna verilen oyun içi karakter takası yasaktır yaparsanız ban yersiniz cevabı oldu.Şimdi burdaki yöneticilere söylüyorum 24-08-2010 tarihinde (yani bugün) yaptığım bir hareketten dolayı 2 gün susturulma cezası almışım.-LÜTFEN- sayın gm aleyhime olan ve ceza almamı sağlayan fotoyu benim e-posta adresime atarmısınız.Biliyorum normalde fotoğraf atma yasak ama gerçekten sabahtan beri ne yaptığımı düşünüyorum bir türlü bulamıyorum oyunda bugüne kadar küfürü bırakın büyük harflerden oluşan cümle bile kurmadım ben.Bana verilen bu ceza nın haksız yere olduğunu düşünüyorum.
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mkaedonis karakterinin susturulma cezası
:mrgreen: Dua et susturulmuşsun Ban Yememişin kadeş :lol: GM Lerimiz Ne yaptıklarını biLiyorLardır Abarmaya gerek yok 2 gün ara ver geç aLt tarafı konuşamıyosun çara gire biLiyosun işe iyi Yerinden bak :mrgreen:

- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
:mrgreen: Dua et susturulmuşsun Ban Yememişin kadeş :lol: GM Lerimiz Ne yaptıklarını biLiyorLardır Abartmaya gerek yok 2 gün ara ver geç aLt tarafı konuşamıyosun çara gire biLiyosun işe iyi Yerinden bak :mrgreen:

- Dogukars
- İri Fare Avcısı
seni ben şikayet ettim ondan susuturulmuşsundur