Sunucuda yapılcak olan benim görüşümle güzel olacak turnuvaya Herkesin katılımını bekliorum... Neden mi ?
Artık Oyun grup bölgeleri yüzünden haz alınmaz şekilde sıkıcı olmaya başladı... Yönetimin De PvP bölgesi açmaması daha da sıkıcı bir hal alırken RoA lıların böle bir güzel etkinliği düzenlemesine çok sevindim.. Oyundan Zevk almak isteyen Kişilere Hitaben katılmanızı rica ediyorum.. Katılamayacak veya katılmayacak arkadaşların böle güzel bir etkinliği izlemeye gelmesini beklioruz.. Umarım güzel bir etkinlik olur ... Böle etkinliklerin yapılması Sunucumuza çok şeyler katıp geliştiricektir... PvP bölgesinin getirilmesini İstiorum ... Böle bir öneriyi isterseniz Herkes kendince Desteğe e-mail atarak bir şeyler yapılacağını umuyorum... :arrow: :|
RoA FıRTıNaSı YaKLaŞıRKeN ...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
RoA FıRTıNaSı YaKLaŞıRKeN ...
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- mythbusters
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Re: RoA FıRTıNaSı YaKLaŞıRKeN ...
Eyv. Kardeş kerim73 iyi işler yapıyosun 
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
saol arkadaşım böle düşünen arkadaşların bu konuyu boş geçmemesini diliyorum..
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
Çok heycanlı görüyorum seni nedense açılan tüm konulara hem yorum yazmış olman hem ayrı bir konu açman umarum heyecan a bağlıdır.
Başarılar
Başarılar
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Elfetih yazdı:Çok heycanlı görüyorum seni nedense açılan tüm konulara hem yorum yazmış olman hem ayrı bir konu açman umarum heyecan a bağlıdır.
Başarılar
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .