Her başlangıcın bir Sonu vardır,bende ikv macerasının sonuna gelmiş bulunuyorum.2.5 yıldır devam ettirdiğim bu maceradaki anılarım her zmn hafızamın bir köşesinde durucak, kim bilir belki bir gün tekrar gelirim ama o vakte epey zaman var gözüküyor.
Fazla söze gerek yok,artık sancak sunucusunda sonzeybek diye bir oyuncu yok.Arkamızdan üzülenler olucak eminim ama ne varki elbet unutulucaz bunda ne şüphe.
çok sevdiğim bi dostumun(Hanzala) nın bana öğrettiği bir söz var,Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
Bu da benden son söz olsun ,Yolunuz açık olsun Allah' emanetsiniz
Sonzeybek
Sonzeybekten veda...
- karadul
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
Re: Sonzeybekten veda...
eyw kardeşim allaha emanetsin onurum rellde başarıla allah haında hayırlısını versin
eyw kardes saol ve neden bırakıyosun ne sebeblerden kolayı bırakıyon
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Onur nere gidiyorsun.
ops:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
sonzeybek yazdı:Her başlangıcın bir Sonu vardır,bende ikv macerasının sonuna gelmiş bulunuyorum.2.5 yıldır devam ettirdiğim bu maceradaki anılarım her zmn hafızamın bir köşesinde durucak, kim bilir belki bir gün tekrar gelirim ama o vakte epey zaman var gözüküyor.
Fazla söze gerek yok,artık sancak sunucusunda sonzeybek diye bir oyuncu yok.Arkamızdan üzülenler olucak eminim ama ne varki elbet unutulucaz bunda ne şüphe.
çok sevdiğim bi dostumun(Hanzala) nın bana öğrettiği bir söz var,Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
Sonzeybek
Oyunu bırakma kararı alman kötü olmuş ama elbet nedeni vardır Reel hayatında başarılar
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
-
- Teşkilat Neferi
sende gidersen bize kim kadim kesicek
işin şakası tabi en doğru kararı vermissin bundan emin ol sonucta bir OYUN...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
- dangerrrrr
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş geçen sabah 3 çarınında arz kalesinin onunde tm karzmasını yiyince bole oyunu bırakıyor it ulan utan ustun full ışık hanım sayılır şaheserlerin var bi b*k yapamıosun ezikk oyunu bırakmana hiç şaşırmıyotum ezikk :mrgreen: Dangeromer...........
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
- dangerrrrr
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Ne kadar uzuldum anlatamam ayrıldıgına valla kendimi yerden yere atıorum desem kim inanı Kadir inanır ezik ayrılırsan ayrıl oh be oyun bi pislikten kurtuluyo veya bi ezikten çokta fi fi eziksonzeybek yazdı:Her başlangıcın bir Sonu vardır,bende ikv macerasının sonuna gelmiş bulunuyorum.2.5 yıldır devam ettirdiğim bu maceradaki anılarım her zmn hafızamın bir köşesinde durucak, kim bilir belki bir gün tekrar gelirim ama o vakte epey zaman var gözüküyor.
Sonzeybek
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer