Selamlar ;
Karakter Transferi yapmıştım 2-3 hafta önce .. Aktivasyon mesajımı , aktivasyon kodumu ney .. hala gelmedi ??
Ne zaman gelicek ya bu aktivasyon şeyi bi yardmcı olurmusunuz. ? :?
.. Karakter Aktarımı ..
.. Karakter Aktarımı ..
2009-2013
Re: .. Karakter Aktarımı ..
Sobee üyeliği transferi için aktivasyon mesaj gelmedi/aktivasyon kodunu giremedim ne yapmalıyım ?
Aynı form üzerinden tekrar transfer talebinde bulunabilirsiniz. Yeni bir talepte bulunduğunuzda, eski talebiniz dikkate alınmayacaktır.
Aynı form üzerinden tekrar transfer talebinde bulunabilirsiniz. Yeni bir talepte bulunduğunuzda, eski talebiniz dikkate alınmayacaktır.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikle hangi sistemden hangisine aktarım yapıyorsun bilmiyorum pek fazla yardımcı olamıcam!
ama mynetten sobee ye aktarırsan cep teline hemen onay kodu geliyor [gecikme olmuyor]
mynetten mynete aktarıyorsanda hemen mail geliyor!
ama aktarım sistemi bazen çöküyor o zamanda hata oluştu diye zaten yazıyor!
ama mynetten sobee ye aktarırsan cep teline hemen onay kodu geliyor [gecikme olmuyor]
mynetten mynete aktarıyorsanda hemen mail geliyor!
ama aktarım sistemi bazen çöküyor o zamanda hata oluştu diye zaten yazıyor!
http://bit.ly/qM7njk
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
evet aynı işlemleri tekrar denersen bir önceki geçersiz olur tekrar tekrar deneyerek doğru yolu bulabilirsin belkide!OveRCLocK yazdı:Sobee üyeliği transferi için aktivasyon mesaj gelmedi/aktivasyon kodunu giremedim ne yapmalıyım ?
http://bit.ly/qM7njk