Konuyla alakam yok ama muntazam neden beni işin içine katıyorsun onun kendi terbiyesizligi beni karıştırma olayakasaphasan06 yazdı:Yahu bu bir illkersavaşçı diye küçük bir çocuk vardı cellat filan mı ne kurmuşlardı bu da aynı yaş sınıftan bir arkadaşıydı bize de laf etmişti bildiğim kadarıyla
Uğraşmayın şunla yahuZevkini çıkarsın forumunda oyununda
Savaşçıda Yenildim Ama ŞİFAYI Affetmedim Realxpatron bak :)
Re: Savaşçıda Yenildim Ama ŞİFAYI Affetmedim Realxpatron bak :)
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Harbiden bilmiyorusun büyücü kullanmayı harbiden
fotolara bakmadan yorum yapmıştım buda bu konu için 2. yorumum
Yetenek dizilimine bakıyorum Buz elektirik direnç kırma yok nerede bu direnç kırma
Direnç kırma olmadan sen bu yeteneklerden verim alamassın
Sen büyücü kullanmayı biliyorsan Bende Büyücüden hiç anlamıyorum ..
fotolara bakmadan yorum yapmıştım buda bu konu için 2. yorumum
Yetenek dizilimine bakıyorum Buz elektirik direnç kırma yok nerede bu direnç kırma
Direnç kırma olmadan sen bu yeteneklerden verim alamassın
Sen büyücü kullanmayı biliyorsan Bende Büyücüden hiç anlamıyorum ..

Yorum arkaya gitmiş gör bu yorumu görMykonS yazdı:Selam
Seni ws ye çagırdım char silmesine olmaz dedin 2m ine dedin bende tamam dedim ..
Şahit olarakta kurtlarxsarıyeri çagırdım .. o da ws mizi izledi ..
Sen geldin canın 30 lardaydı iksir içtin hatta Hasan bagırdı iksir yok diye bende çantaamda olan kehribarlı iksiri diktim kafaya ws ye başladık sen tesla kurdun ben durdurma attım sansa bak ki Zihin Tutulması geldi ve burada hala iksirin lafını yapıyorsun ZİHİN TUTULMASI geldii için iksirin bi önemi yokki iksir olmasada keserdim ZİHİN geldiği için ..
Timurlarxşifacı bildiğim kadarıyla ws şifacısı değil onu kesmek büyük başarı olmasa gerek senin Erman abiyle ws atmanı isterim gerçek ws yi o zaman görürsün ..
Birde İbn-i sinalı şifacıda bu kadar zorlanılır mı vuruşları zaten 200 - 300 ben kaçmadan kesebiliceğimi düşünüyorum ..

Mykons bu konuda sana katılıyorum bu çocuk kendi yaptıgı her küçük şeyi büyük bi başarı zannediyorMykonS yazdı:Yorum arkaya gitmiş gör bu yorumu görMykonS yazdı:Selam
Seni ws ye çagırdım char silmesine olmaz dedin 2m ine dedin bende tamam dedim ..
Şahit olarakta kurtlarxsarıyeri çagırdım .. o da ws mizi izledi ..
Sen geldin canın 30 lardaydı iksir içtin hatta Hasan bagırdı iksir yok diye bende çantaamda olan kehribarlı iksiri diktim kafaya ws ye başladık sen tesla kurdun ben durdurma attım sansa bak ki Zihin Tutulması geldi ve burada hala iksirin lafını yapıyorsun ZİHİN TUTULMASI geldii için iksirin bi önemi yokki iksir olmasada keserdim ZİHİN geldiği için ..
Timurlarxşifacı bildiğim kadarıyla ws şifacısı değil onu kesmek büyük başarı olmasa gerek senin Erman abiyle ws atmanı isterim gerçek ws yi o zaman görürsün ..
Birde İbn-i sinalı şifacıda bu kadar zorlanılır mı vuruşları zaten 200 - 300 ben kaçmadan kesebiliceğimi düşünüyorum ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bu adam gerizekalı yok şifacıydı felan olm ne içiyon sen :lol: :lol:
<)