Ben Meteorit ciyim ama sığınaklarda ve migratta elektirik iyi diyorlar
Klanda meteorit daha fazla vuruyo bende hem klan hemde sğınak yapmak bu yüzden elektirikci olcam :shock:
Sorular :
Elektirik Direnci olan adama elektirik nasıl vuruyor (klanda)
Artık herkez elektirik direnç diziyor bu yüzden elektireğe devam mı yoksa Meteorit mi ?
Elektirikci olursam
- Kolye - Yüzük (azat cevo)
-normal pant
-eldiven
-asa alıcam
(Hepsi azat) gerisi buz dizcem
-skillerim 15 zihin -15 elektirik -bilgi 15 buz bilgi 15 direnç kırma gerisinin de kafama göre dizersem ne derece sağlam olurum ?
Yardım Lütfen ! :? :?
Elektirik le İlgili Yardım lütfen !!
Re: Elektirik le İlgili Yardım lütfen !!
nerde yardım !!
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Klan savaşları için kesinlikle Fiziksel-Buz olukcaksın Çünkü adamların elektrik direnci genelde 240 olur şifacı bir direnç açar 640.Vuruşların bi hayli düşer ama artık sakınma olmaadığı için fiziksel-buz en iyiis bence.
Sıgınak ve mıgrat içinde buz elektrık direnc kırma zihin bunlar 15 olucak.tesla 1.medi 5.kutup 1.
Sıgınak ve mıgrat içinde buz elektrık direnc kırma zihin bunlar 15 olucak.tesla 1.medi 5.kutup 1.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Ama Ben İki şekilde oynamak istiyorum ne yapim ?
Selamlar...
Klanda Kesinlikle Meteorit-Buz olman Lazım veya Meteorit-Elektrik Genelde Herkez Ateşe vermez ve Meteorit Kadar İyi Yetenek yoktur Buyuculerı Çok Kolay Kesebilirsin
Sıqınk ve Miqrat ise Buz-Elektrik-Direnç oLman Lazım Daha iyi Vuruyor ama Bazı kısılerı Goruyorum Sıqınak ve Mıqratlara Meteorit ıle Bile Giriyorlar...Ama Buz ve Elektrik oLmanı Tercih ederim GB'lerde...
Saygıalrımla & İyi forumlar...
Klanda Kesinlikle Meteorit-Buz olman Lazım veya Meteorit-Elektrik Genelde Herkez Ateşe vermez ve Meteorit Kadar İyi Yetenek yoktur Buyuculerı Çok Kolay Kesebilirsin
Edwardxx yazdı:Ama Ben İki şekilde oynamak istiyorum ne yapim ?
Selamlar...
İki Şekilde Oynayacaksansa Meteorit-Elektrik Olman iyi olur...Klan İçin Fevzi veya Kan Çalan Set Dizersin. Grup Bölgeri İçinde Azat veya Doğru Akım Set Dizersin Klan için Fizikseli Giyersin Grup Bölgeri içinde Elektriği Giyersin
Saygılarımla & İyi forumlar...
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
AsiLan yazdı:Selamlar...
Klanda Kesinlikle Meteorit-Buz olman Lazım veya Meteorit-Elektrik Genelde Herkez Ateşe vermez ve Meteorit Kadar İyi Yetenek yoktur Buyuculerı Çok Kolay KesebilirsinSıqınk ve Miqrat ise Buz-Elektrik-Direnç oLman Lazım Daha iyi Vuruyor ama Bazı kısılerı Goruyorum Sıqınak ve Mıqratlara Meteorit ıle Bile Giriyorlar...Ama Buz ve Elektrik oLmanı Tercih ederim GB'lerde...
![]()
Kod: Tümünü seç
Oyunu bilmeden konuşma meteorit ateş direnci değil zırha göre değişir o yüzden savaşçıya meteorit etkilemez
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
meteorid den etkilenmediği için 4 bin 5 bin yiyor değil mi bi etkilensesencer4949 yazdı:AsiLan yazdı:Selamlar...
Klanda Kesinlikle Meteorit-Buz olman Lazım veya Meteorit-Elektrik Genelde Herkez Ateşe vermez ve Meteorit Kadar İyi Yetenek yoktur Buyuculerı Çok Kolay KesebilirsinSıqınk ve Miqrat ise Buz-Elektrik-Direnç oLman Lazım Daha iyi Vuruyor ama Bazı kısılerı Goruyorum Sıqınak ve Mıqratlara Meteorit ıle Bile Giriyorlar...Ama Buz ve Elektrik oLmanı Tercih ederim GB'lerde...
![]()
Saygıalrımla & İyi forumlar...Kod: Tümünü seç
Oyunu bilmeden konuşma meteorit ateş direnci değil zırha göre değişir o yüzden savaşçıya meteorit etkilemez

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kons sende ne çok karakter varmış her hafta değiştiriyorsun...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
can sıkıntısı ne yaparsınEmirBerkKorkmaz yazdı:Kons sende ne çok karakter varmış her hafta değiştiriyorsun...![]()
![]()