O olay benım Bfabregasx Sifaxbasan ve Şifaxbasan karakterlerimin sifresını değiştirip 2.5 ay sonra oyuna ğirip benden ozur diledikten sonra artık bana ğuvenebilirsin demesinden yaklasık 2 saat sonra sifresini bana verdikten sonra oldu
fetih yazdı:O olay ufuk kardesımızın benım Bfabregasx Sifaxbasan ve Şifaxbasan karakterlerimin sifresını değiştirip 2.5 ay sonra oyuna ğirip benden ozur diledikten sonra artık bana ğuvenebilirsin demesinden yaklasık 2 saat sonra sifresini bana verdikten sonra oldu
adania01 yazdı:LAN BEN ORTAKKEN SENİ BİLE TANIMIYODUM ADİ HERİF SENİN ÇARINI NİYE ÇALIM BURDA YALAN YALAN KONUŞMA
Üslubunu bil once. Ufukla ortak olduğunu yeni duydum sen benı ortakken değil ufuktan öncede tanıyosun da işine ğelmiyor. legend in kılığına ğirip daha sonra 2 adet charımı hüpletende sensin, zavallı olanda!
adania01 yazdı:LAN BEN ORTAKKEN SENİ BİLE TANIMIYODUM ADİ HERİF SENİN ÇARINI NİYE ÇALIM BURDA YALAN YALAN KONUŞMA
Üslubunu bil once. Ufukla ortak olduğunu yeni duydum sen benı ortakken değil ufuktan öncede tanıyosun da işine ğelmiyor. legend in kılığına ğirip daha sonra 2 adet charımı hüpletende sensin, zavallı olanda!
SEN BENİM MADENM ORTAK OLDUĞUMU BİLMİYODUN ONDAN MI OYUNDA YASAKLIYORDUN SÜREKLİ
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize