Verirse Gerekeni yapmaya Çalışacağım Yok vermezse Gözümde O Kişiden Bir farkı Kalmıyacaktır. Derken ? Hayırmı .bLaDexm yazdı:Bilindiği Gibi Bilinen Adı İle Gençfbxglbkng Sedatxxintikam'ın Bütün Charlarını Soyup Sonrada Kendine Yakıştığı Gibi Şerefsizce Silmiştir.Şimdi Benim Bilidiğim Kadarı İle Bu Loncada Batu Denen Şahıs İle Anlaşan Gençfbxmavigzlmdür...Ve Bilidğim Kadarı İle Bu Loncaya Girmesini Sağlayanda Mavigözlümdür.Bu Kişiden Batu denen Şahısın Bilğilerini istiyorum.Verirse Gerekeni yapmaya Çalışacağım Yok vermezse Gözümde O Kişiden Bir farkı Kalmıyacaktır...
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Orada Türkçe Yazdığımı Düşünüyorum
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Tehdit algıladım sanki.. Benimde hırsız olduğumu düşünmem pek umrumda değil.. Burdan yazarak lonca adımızı karalamaya çalışma oyundan bul beni..
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
Sen Nasıl Alğılarsan...''Benim Gözümde'' Diyorum Sana Hırsız Demiyorum iyi Oku ...Sayğı Duyduğum 2 3 Kişi İçin Ses Çıkarmak İStemiyorum.Ayrıca Lonca Adını Karalamaya Çalışsam Çok Daha Değişik Şeyler Yaparım Merak Etme.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
Benimde hırsız olduğumu düşünmem pek umrumda değil..
Buraya bunları yazarak loncaya laf etmiş oluyorsun (Loncanız hırsız dolu demek istiyorsun) Ve de senden beklenir çok değişik şeyler , yapmadığın bişi değil
Bahsettiğin konuya gelince beni ilgilendirmiyor bizden atılmış birini siz loncaya alarak kendi kuyunuzu kazmış oldunuz şimdi gelmiş beni ''Senin gözünle
'' hırsız konumuna düşürmeye çalışıyorsun.
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
''(Loncanız Hırsız Dolu demek İstiyorsun )'' Artık Sen Benim Laflarımı Nereden Anlıyorsan Çok Değişik Şeyler Çıkıyor .Demediğim Bir Lafı Kendin Diyebiliyorsun.Benden Ne Beklenir Açık Konuşursan Anlıyacağım...Batu Kankan Değilmi senin kankan Hakkında Bilği Almak İstiyorum .Körün Yanında Yatan Şaşı Kalkar Diye Bir Laf var.Hırsızın Kankası Çokda Sağlam Olmaz Diye Düşünüyorum
Bir Daha Cevap Vermiyeceğim Çünkü Lafları Farklı Yerlere Çok Güzel Saptırabiliyorsun.Demek İstediğimi Dedim.Ne Kadar Hızla Yükselirsen O Kadar Hızla Düşersin.Bu Lafı Hatırlatacağım Sana
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
Benim kim ve nasıl üstümü dizdiğimi biliyor o çocukla kanka falan olsaydık hırsızlık yapsaydık bırak büyüyle tek item gezmeyi büyücümün üstünü nadide yapardım elinde ejder olurdu.. laf kalmayınca nedense herkez bu yola başvuruyor üstün nasıl sağlam
Evet bir zamanlar arkadaşımdı ama artık değil bana oyunu bırakacağını charlarını kardeşine vericeğini söledi sonrada bidaha görmedim haber almadım merak da etmedim..'' Ne Kadar Hızla Yükselirsen O Kadar Hızla Düşersin.Bu Lafı Hatırlatacağım Sana '' Siz bölgeden eşya yansıtıp artislik yaparken biz maden çekip yaratık kesiyorduk..Neyse daha fazla muhatap olmıcam seninle
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Adem kurduğun Cümlelerden sonra Artık ''kuracağın'' kelimelerden kendin Mesulsün .bLaDexm yazdı:''(Loncanız Hırsız Dolu demek İstiyorsun )'' Artık Sen Benim Laflarımı Nereden Anlıyorsan Çok Değişik Şeyler Çıkıyor .Demediğim Bir Lafı Kendin Diyebiliyorsun.Benden Ne Beklenir Açık Konuşursan Anlıyacağım...Batu Kankan Değilmi senin kankan Hakkında Bilği Almak İstiyorum .Körün Yanında Yatan Şaşı Kalkar Diye Bir Laf var.Hırsızın Kankası Çokda Sağlam Olmaz Diye DüşünüyorumBir Daha Cevap Vermiyeceğim Çünkü Lafları Farklı Yerlere Çok Güzel Saptırabiliyorsun.Demek İstediğimi Dedim.Ne Kadar Hızla Yükselirsen O Kadar Hızla Düşersin.Bu Lafı Hatırlatacağım Sana
![]()
ona göre Hareket et .
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
Kenan Seni Ne ilğilendiriyor Bu Konu ? Varsa Derdin Oyunda Bana Ulaş.Ayrıca Mavigözlüm Denen Şahıs Sen Beni Değil Ben Seni Muhattap Almam...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Merhaba ;
Şahsi geçen globalking denen kişiyi yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce loncamızdan atmış bulunmaktayız.Loncamızdan çıkarıldıktan sonra tüm lonca üyeleri ile irtibatı kesilmiştir.Siz bu şahsı loncanıza alırken hiç bir şekilde bizlerle irtibata geçmediniz.Loncamızdan neden çıkarıldığını sormadınız.Bu,lonca üyelerimizin suçu DEĞİLDİR.Bu kişinin sadece mavigzlm ile dostluğu olmayıp tüm lonca ile dostluğu vardı.Loncadan çıkarıldıktan sonra hiç bir şekilde kimse ile dostluğu kalmadı.
Ve şunu da belirtmek isterim.Sedatın itemlerinin çalınmasına üzülerek,Adem'e bu yazıları hiç bir şekilde yakıştıramadım.Değer vermediğim biri sayfamıza girip bu şekilde yazılar yazsaydı,konuşmam çok ağır olurdu.Resmen loncamızın üyesinin hırsız bir kişi ile anlaştığını ifade ediyorsun.Globalking hakkında bilgi istiyor isen neden buraya konu açıyorsun.
Bilgi isteyecek Bir çok yer ;
1)Beni oyundan bulup özel konuşabilirsin.
2)Yönetim veya üyelerimizde bulunan arkadaşlarla konuşup bana ulaşabilirsin.
3)Mavigzlm ile özel olarak konuşabilirsin.
4)Bana veya tüm üyelerden herhangi birine forumdan mesaj atabilirsin.
5)Bizim sayfamıza girip,sizlerle özel olarak bir şey konuşacağım diyebilirsin.
Sen bunları yapmadıktan sonra hiç bir GENÇFB üyesini şarta bağlı olarak hırsızlıkla suçlayamazsın!
Konunun uzamasını hiç bir şekilde istemiyorum.Eğer bilgi almak istiyor/istiyorsanız yazmış olduğum 5 maddeden biri ile bizlere ulaşabilirsiniz.
Şahsi geçen globalking denen kişiyi yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce loncamızdan atmış bulunmaktayız.Loncamızdan çıkarıldıktan sonra tüm lonca üyeleri ile irtibatı kesilmiştir.Siz bu şahsı loncanıza alırken hiç bir şekilde bizlerle irtibata geçmediniz.Loncamızdan neden çıkarıldığını sormadınız.Bu,lonca üyelerimizin suçu DEĞİLDİR.Bu kişinin sadece mavigzlm ile dostluğu olmayıp tüm lonca ile dostluğu vardı.Loncadan çıkarıldıktan sonra hiç bir şekilde kimse ile dostluğu kalmadı.
Ve şunu da belirtmek isterim.Sedatın itemlerinin çalınmasına üzülerek,Adem'e bu yazıları hiç bir şekilde yakıştıramadım.Değer vermediğim biri sayfamıza girip bu şekilde yazılar yazsaydı,konuşmam çok ağır olurdu.Resmen loncamızın üyesinin hırsız bir kişi ile anlaştığını ifade ediyorsun.Globalking hakkında bilgi istiyor isen neden buraya konu açıyorsun.
Bilgi isteyecek Bir çok yer ;
1)Beni oyundan bulup özel konuşabilirsin.
2)Yönetim veya üyelerimizde bulunan arkadaşlarla konuşup bana ulaşabilirsin.
3)Mavigzlm ile özel olarak konuşabilirsin.
4)Bana veya tüm üyelerden herhangi birine forumdan mesaj atabilirsin.
5)Bizim sayfamıza girip,sizlerle özel olarak bir şey konuşacağım diyebilirsin.
Sen bunları yapmadıktan sonra hiç bir GENÇFB üyesini şarta bağlı olarak hırsızlıkla suçlayamazsın!
Konunun uzamasını hiç bir şekilde istemiyorum.Eğer bilgi almak istiyor/istiyorsanız yazmış olduğum 5 maddeden biri ile bizlere ulaşabilirsiniz.