[.Şahxpuma.]
Şahxpuma Lütfen Bakın Bakarsanız sevinirim..
Şahxpuma Lütfen Bakın Bakarsanız sevinirim..
SEllamun Alleykum ÖncelikLe Arkadaşlar Bugun İstemiyerek Bir Kaç Kardeşimin Kalbini Kırmışım Şikayet Etmişler Loncaya Onlardan Özur dilerim Her kimlerse Sadece şunu Demek isterim Ramazandır Mubaarek aydır Ramazanda Her İnsan Gibi Bende Sinirlendim Bir kaç Kişini Kalbini Kırdım Rabbim Şahhitir istemiyerek Oldu Çogu Kişi Belki Az çok Tanımıştır Beni KarınCayı Bile İncitmek Üzmek istemem... Onun için Kim oldukLarını Bİlmedigim İçin Forma Yazdım KArdeşlerim ArkadaşlarM Abilerim Ablalarım ... Her kimseniz Sizden Her Kesin Önunde Özur Dİlerim... Kırdıgım 2,3 Kişinin Kalbi İse İNş Benimde 2000 3000 defa kalbim kırılır Yeterki Beni affetsinler Beni Anlasınlar... Allah c.c Şahhitir istiyerek OLmadıı... Tekrardan Her Kesten Özur Dİlerim.. Saygı Ve sEvgilerimlee Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim Allah C.c emmant Olun.. İnş
Özur Dilerim
[.Şahxpuma.]
[.Şahxpuma.]
ŞaHxPuMa
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Re: Şahxpuma Lütfen Bakın Bakarsanız sevinirim..
kardeşim senin birinin kalbini kırma ihtimalin yok denilecek kdr az ama kırmışsanda böyle asil bi davranış seni affettirir bence 
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
tsk ederm kardeşim Gercekten insan Niyetliyken kendini kaybediyor.
ŞaHxPuMa
Şu oyunda en sevdigim insanlar arasında şahx ler geliyor . Bu arada Şahxkobra giriyormu oyuna giriyorsa slm sölein abime oda güsel ticaret yapar 
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
HÜseyinime katılıyorumAhixqirdap yazdı:kardeşim senin birinin kalbini kırma ihtimalin yok denilecek kdr az ama kırmışsanda böyle asil bi davranış seni affettirir bence
Heraklıyus & Şahxmahmudbey
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Hoçakal kardeşim, Allah'a emanet ol.