İKV Facebooka reklam vermeli böylece daha cok kişi oynar.
İKV Facebooka reklam vermeli böylece daha cok kişi oynar.
yaklasık 700 bin kullanıcının oynadıgı ikv oyunu bence facebookta reklam vermeli bide fan sayfası acılmalı ..haksızmıyım? 
Re: İKV Facebooka reklam vermeli böylece daha cok kişi oynar.
darkmank yazdı:yaklasık 700 bin kullanıcının oynadıgı ikv oyunu bence facebookta reklam vermeli bide fan sayfası acılmalı ..haksızmıyım?
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞİM SONUNA KADAR HAKLISIN AZ REKLAM YAPIYOR AMA BU ARALAR BİR KAÇ SİTEDE GÖRDÜM REKLAMIN İNSAN MERAK EDİYOR İLK GÖRDÜĞÜMDE BU OYUN KADAR DÜNYADA KÖTÜ OUN OLAMAZ DEMİŞTİM SONRA ARKADAŞ ALIŞTIRDI
ŞİMDİYE KADAR BİR ÇOK OYUN OYNADIM AMA HİÇBİRİ İKV GİBİ DEĞİL.GEREK GRAFİKLERİ GEREK ARKADAŞLARI SOSYAL YAPISI BAKIMINDAN.ÖZELLİKLE SOSYAL YAPISI BAKIMINDAN BİR HIRSIZLIK OLSA HERKES ONU DIŞLIYOR.METİN2DE YADA BAŞKA OYUNLARDA ÖYLEMİ.İKVNİN EN SEWDİĞİM YANLARINDAN BİRİDE DÜŞMANLIĞI BİLE ZEWKLİ ARKADAŞ OYUNDA ZEWK ALMAK İÇİN DÜŞMANIN OLMALI BİRAZ KOMİ OLABİLİR AMA ÖYLE
ŞİMDİYE KADAR BİR ÇOK OYUN OYNADIM AMA HİÇBİRİ İKV GİBİ DEĞİL.GEREK GRAFİKLERİ GEREK ARKADAŞLARI SOSYAL YAPISI BAKIMINDAN.ÖZELLİKLE SOSYAL YAPISI BAKIMINDAN BİR HIRSIZLIK OLSA HERKES ONU DIŞLIYOR.METİN2DE YADA BAŞKA OYUNLARDA ÖYLEMİ.İKVNİN EN SEWDİĞİM YANLARINDAN BİRİDE DÜŞMANLIĞI BİLE ZEWKLİ ARKADAŞ OYUNDA ZEWK ALMAK İÇİN DÜŞMANIN OLMALI BİRAZ KOMİ OLABİLİR AMA ÖYLE
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Yav bırakın böyle ne güzel işte kardeşim ztn madenler desen dolu kasılacak yer desen dolu 4 bölümlük oyunda daha ne bekliyonuz la
Sonra oyuna giremicez ...Bırakın kalsın ıkv böle
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Uranusxspeed
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
darkmank yazdı:yaklasık 700 bin kullanıcının oynadıgı ikv oyunu bence facebookta reklam vermeli bide fan sayfası acılmalı ..haksızmıyım?
Haklısın
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadasım Böle Reklam Ver Ver Sonra Knight Gibi olr ö.d 7ye Plussuz 2 Saatte Girersin 15 Dk Sonra Atar Bölecede Herkes Bırakır Oyunu :twisted:darkmank yazdı:yaklasık 700 bin kullanıcının oynadıgı ikv oyunu bence facebookta reklam vermeli bide fan sayfası acılmalı ..haksızmıyım?

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
angelona yazdı:Yav bırakın böyle ne güzel işte kardeşim ztn madenler desen dolu kasılacak yer desen dolu 4 bölümlük oyunda daha ne bekliyonuz laSonra oyuna giremicez ...Bırakın kalsın ıkv böle
Katılıorum ne meraklısınız topu topu 3-4 maden var her qün 5-10 kışı olsun 30-50 kışı xD kadıme yürüyün dedıkmı 300 kışı hıç lüzumu yoq asıl oyundakı maden sayılarını felan çoğaltsınlar 4 duvar arasında yaşıoruz oyunda xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
aslında biraz kapasite artırırmadan olmaz madenler hep full canavar kesmek zor oyun dolu reklam çok yapsa etraf ana baba günü nerde kescez bi canavar olmaz o dediğin şaçma
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
haksızsın.. Bu oyun son derece güzel bu haliyle. Daha Fazla Oyuncunun oyuna başlaması sana ne kazandıracak ki zaten ?darkmank yazdı:yaklasık 700 bin kullanıcının oynadıgı ikv oyunu bence facebookta reklam vermeli bide fan sayfası acılmalı ..haksızmıyım?
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780