Kadim kesimi hakkında
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim kesimi hakkında
Arkadaşlar kaç gündür tek grupla kadim kesmeye çalışıyoruz 2 kere canın 7 ye indirdik fakat depremde ne oluyorsa ben ölüyorum ve boşa gidiyor. Depremde ne yapacağımızı tek grup kesimini bilen biri açıklayabilir mi ? Birde 2. deneyişimizde ben düştüm (tankım) ilk ben vurmuştum idare etmişler ben gelene kadar ama ilk ben vurduğum için kaçırmak zorunda kaldım artık bir çözüm bulun buna düşen olursa 2. vurana geçsin.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Kadim kesimi hakkında
Üzerinde ck bulunabilir.
Savaşçı isen sarsılmaz;Buyucu isen kutup açabilirsin.
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Deprem olduğu anda adam duruyor ve kadim beni yakalıyor üzerimdeki ck gidiyor.Sarsılmaz 15 ama 3. depreme yetişmiyor.Antilop iksir içtiğim için büyücüler bana yetişemiyor yetişmek için dar olarak takip ediyor beni dar takip ettiklerinde şifacı ve diğer büyücülere açılan kutup içine giriyor ve ben ölüyorum.turkoxHAMSTER yazdı:Üzerinde ck bulunabilir.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Grubunuzda eğer 2. bir tank varsa depreme yakın kadimin deprem menzilinin ve büyülerin kutuplarının dışında dursun. Deprem etkisi geçince deparla gelip kadimi senden çeksin. Tek tanksan kutup dışında bir şifa kalsın sen öldüğünde hemen kaldırsın sen de o sırada büyülere dönmüş kadimi kaçır. Depremde ölürsen can basmaz bu arada. Orayı atlattıktan sonra senin deparına ve şifalara kalmış olay.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Tek tank ile Kadim'e gitmek başlı başına bir hata...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

+1EmirBerkKorkmaz yazdı:Tek tank ile Kadim'e gitmek başlı başına bir hata...
birde 2 grup gitmeyin deneyin?
ilk depremden sonra diğer grubun tankı veya sırayla sizin gruptaki tank devreye girsin!
http://bit.ly/qM7njk
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Siz her gün kadimi kesiyorsunuz şu depremi ayrıntılı olarak anlatsana istersen özel mesaj ile yolla.EmirBerkKorkmaz yazdı:Tek tank ile Kadim'e gitmek başlı başına bir hata...
Ben daha 1 grup adam zor topluyorum kuklacıda kimse tek grup keseceğimize inanmıyor.Grandxtexas yazdı: +1
ilk depremden sonra diğer grubun tankı veya sırayla sizin gruptaki tank devreye girsin!
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı

Muhammed ben araştırdım kadim normal şartlarda sadece 9 6 ve 3 canlarda deprem yapıyormuş biz yavaş hasar verdiğimiz için sürekli deprem yapıyor en iyisi 5 büyü 1 şifadan oluşan 2. bir grupla gitmek

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

kuklacıda eğer arz iseniz yardım edebilirim!Visualikv yazdı:Siz her gün kadimi kesiyorsunuz şu depremi ayrıntılı olarak anlatsana istersen özel mesaj ile yolla.EmirBerkKorkmaz yazdı:Tek tank ile Kadim'e gitmek başlı başına bir hata...
Ben daha 1 grup adam zor topluyorum kuklacıda kimse tek grup keseceğimize inanmıyor.Grandxtexas yazdı: +1
http://bit.ly/qM7njk
sarsılmazı 15leyeceksin oda çözüm olmuyorsa maraton ayaklı büyücü bulacaksın o da senin yanında koşturup kutup
açacak
açacak
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER