Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)

Mesaj gönderen yarar »

Darkblood yazdı:çok beklersiniz siz :D ben boşu boşuna kapattırmadım plusımı :D
8-)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Aynen kardesim aynı kaderi paylasıyoruz.Dha madalyadan baska birsey yok.Şans işi diyorlarda yok şansa da değil bu.Kime bakarsam ilk kesişinde zırh düşürüyor.Haksızlıgın alasını yasıyoruz.
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

eğer o düşen lanet madalyalarda bi işe yaramazsa ne anladım ben bu gb den
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen justine »

Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı :) Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
O ayakları geçeceksin..
Şans işiymiş, kimse bilmiyo mu sanıyosunuz Teşkilatta lodoslara nerdeyse her kesmelerinde zırh düşerken arzlar ancak avucunu yalıyor.. Konuyu açan arkadaşla birlikte ben de gittim en az 60 diyor az bile söylüyor.. Gözümün önünde sadece 2 zırh düştüğünü gördüm.. Ne hikmetse 5 kez giden lodoslar da 2 zırhı kapıp geliyor.. Bu hak adalet değildir.. Onlar oyuncu da biz oduncumuyuz ?? Onların aldıkları plus da bizim ki çay simit mi ??
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Valla konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum o arkadaşım kadar kenan ve junon kestim yazık emek harcadığım nakit harcadığım iksirlerime bari düşmicekse aktarımlı satışlı yapında parasıyla alalım bu kadar saçmalık olmaz ya 1 adama aynı zırhtan iki tane üç tane düşermi ya bu mantıkmı sizin yapacağınız işede sizede kökünüze kibrit suyu diyesi gelior bazen insanın ama tabi davulun sesi uzaktan hoşgeldiği için kendimi tutuorum ama şu işi mantıklı bi hale yola sokun ya istatiksel düşsün itemler yada aktarım ve satış yapılabilsin yada insanlara iksir ve zaman dağıtın yapabiliosanız...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Hasartespit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hasartespit »

Ruby yazdı:Valla konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum o arkadaşım kadar kenan ve junon kestim yazık emek harcadığım nakit harcadığım iksirlerime bari düşmicekse aktarımlı satışlı yapında parasıyla alalım bu kadar saçmalık olmaz ya 1 adama aynı zırhtan iki tane üç tane düşermi ya bu mantıkmı sizin yapacağınız işede sizede kökünüze kibrit suyu diyesi gelior bazen insanın ama tabi davulun sesi uzaktan hoşgeldiği için kendimi tutuorum ama şu işi mantıklı bi hale yola sokun ya istatiksel düşsün itemler yada aktarım ve satış yapılabilsin yada insanlara iksir ve zaman dağıtın yapabiliosanız...

Bu yazdıklarını desteğe de yazar mısın? Sürekli bu şekilde mesaj atılması lazım desteğe
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

justine yazdı:
Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı :) Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
O ayakları geçeceksin..
Şans işiymiş, kimse bilmiyo mu sanıyosunuz Teşkilatta lodoslara nerdeyse her kesmelerinde zırh düşerken arzlar ancak avucunu yalıyor.. Konuyu açan arkadaşla birlikte ben de gittim en az 60 diyor az bile söylüyor.. Gözümün önünde sadece 2 zırh düştüğünü gördüm.. Ne hikmetse 5 kez giden lodoslar da 2 zırhı kapıp geliyor.. Bu hak adalet değildir.. Onlar oyuncu da biz oduncumuyuz ?? Onların aldıkları plus da bizim ki çay simit mi ??
Bak hala aynı yanılgıya düşüyorsunuz. Yönetim oyuna gelip de "aa bakın arzlar migrata iniyor ayarlıyalım da zırh düşmesin, aa lodoslar giriyor herkese zırh düşürelim" demiyor. O sizin kuruntunuz.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Selinay »

50 değil 100 defa kessende boş arkadaşım ;) günde 3-4 kez gidip kesiyoruz boş dönüyoruz :evil:

Hep kırk yılın başında junon görevini yapmamıs birini alıyoruz adam en kral zırhı kapıyor . Burada cok büyük bir sorun var düzeltilmesi şart. Yazık o kadar kesiyorsun sana zırh düşmüyor kıytırık nadide bile düşmüyor. Geliyor adam junon görevini yapmak için hops zırhı alıyor nucleus * cevriye cevriye yüzük alıyor nadide * iksirleri alıyor* Hyd madeni alıyor.

oh tamam adamın ne işi kaldı artık migratta.. biz sürünelim belki bininci kesişimizde bizede düşer :P
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

Selinay yazdı:50 değil 100 defa kessende boş arkadaşım ;) günde 3-4 kez gidip kesiyoruz boş dönüyoruz :evil:

Hep kırk yılın başında junon görevini yapmamıs birini alıyoruz adam en kral zırhı kapıyor . Burada cok büyük bir sorun var düzeltilmesi şart. Yazık o kadar kesiyorsun sana zırh düşmüyor kıytırık nadide bile düşmüyor. Geliyor adam junon görevini yapmak için hops zırhı alıyor nucleus * cevriye cevriye yüzük alıyor nadide * iksirleri alıyor* Hyd madeni alıyor.

oh tamam adamın ne işi kaldı artık migratta.. biz sürünelim belki bininci kesişimizde bizede düşer :P
Vallahi artık bu işte şans olduğunu düşünmüyorum ben ;)
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Elektronik ortamda şans diye bişe olmaz zaten hesap kitap vardır elemanlar hesabı kitabı karıştırmışlar ondan sonra oyunun açığı var hatası var olacak tabi
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön