Aderxbizans yazdı:Herkese tekrardan selam.
Loncamız kısa bir süreliğine durgunluk yaşamaktadır.Oyunda olan arkadaşlarmız varmı tam olarak bilmiyorum ama loncamız ben ve benm gibi dostlarım oldukça ayakta duracaktır.Loncamızın köklü olmaının nedeni uzun süreden beri oyunda bulunan kişilerden oluşması.her ne kadar oyun dünyasınada girsek bunun dışında bilindiği üzere reel hayatı da unutmamız gerek.Üyelerimizin çoğu yetişkin kişiler olduğundan dolayı(ben dahil) sorumlu oldukları belli şeyler var.Bizler uzun süre oyunumuza katkıda bulunsakta oyun dışındaki sorumluluklarımızıda yerine getirmekle mükellefiz.bu yüzden oyuna giremeyen bir çok arkadaş var(Benim gibi).Malum yaz mevsimi okular tatil olsada bize tatil yol çalışmamız gerekiyor.
Yani loncamız faliyetlerine en kısa zamanda devam edecektir.Herkesin bilgisi olması dileğiyle.
Bu arada Mert'in aramızan ayrılmasınada üzüldüm.Hayırlısı olsun kardeşim...Yılmaz abimizle de en kısa zamanda konuşup oyuna geri dönmesi için ikna etmeye çalışacağım...
İyi Forumlar...
Aderxbizans
Yetişkinlik yaş ile değil adam olmakla olur
Adamlıkta iftira atıp aynı zamanda iftira attığın kişinin charını çalmakla olmaz