Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen Rukio »

Aderxbizans yazdı:Herkese tekrardan selam.
Loncamız kısa bir süreliğine durgunluk yaşamaktadır.Oyunda olan arkadaşlarmız varmı tam olarak bilmiyorum ama loncamız ben ve benm gibi dostlarım oldukça ayakta duracaktır.Loncamızın köklü olmaının nedeni uzun süreden beri oyunda bulunan kişilerden oluşması.her ne kadar oyun dünyasınada girsek bunun dışında bilindiği üzere reel hayatı da unutmamız gerek.Üyelerimizin çoğu yetişkin kişiler olduğundan dolayı(ben dahil) sorumlu oldukları belli şeyler var.Bizler uzun süre oyunumuza katkıda bulunsakta oyun dışındaki sorumluluklarımızıda yerine getirmekle mükellefiz.bu yüzden oyuna giremeyen bir çok arkadaş var(Benim gibi).Malum yaz mevsimi okular tatil olsada bize tatil yol çalışmamız gerekiyor.

Yani loncamız faliyetlerine en kısa zamanda devam edecektir.Herkesin bilgisi olması dileğiyle.

Bu arada Mert'in aramızan ayrılmasınada üzüldüm.Hayırlısı olsun kardeşim...Yılmaz abimizle de en kısa zamanda konuşup oyuna geri dönmesi için ikna etmeye çalışacağım...

İyi Forumlar...

Aderxbizans

Yetişkinlik yaş ile değil adam olmakla olur
Adamlıkta iftira atıp aynı zamanda iftira attığın kişinin charını çalmakla olmaz
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Rukio yazdı:
Aderxbizans yazdı:Herkese tekrardan selam.
Loncamız kısa bir süreliğine durgunluk yaşamaktadır.Oyunda olan arkadaşlarmız varmı tam olarak bilmiyorum ama loncamız ben ve benm gibi dostlarım oldukça ayakta duracaktır.Loncamızın köklü olmaının nedeni uzun süreden beri oyunda bulunan kişilerden oluşması.her ne kadar oyun dünyasınada girsek bunun dışında bilindiği üzere reel hayatı da unutmamız gerek.Üyelerimizin çoğu yetişkin kişiler olduğundan dolayı(ben dahil) sorumlu oldukları belli şeyler var.Bizler uzun süre oyunumuza katkıda bulunsakta oyun dışındaki sorumluluklarımızıda yerine getirmekle mükellefiz.bu yüzden oyuna giremeyen bir çok arkadaş var(Benim gibi).Malum yaz mevsimi okular tatil olsada bize tatil yol çalışmamız gerekiyor.

Yani loncamız faliyetlerine en kısa zamanda devam edecektir.Herkesin bilgisi olması dileğiyle.

Bu arada Mert'in aramızan ayrılmasınada üzüldüm.Hayırlısı olsun kardeşim...Yılmaz abimizle de en kısa zamanda konuşup oyuna geri dönmesi için ikna etmeye çalışacağım...

İyi Forumlar...

Aderxbizans

Yetişkinlik yaş ile değil adam olmakla olur
Adamlıkta iftira atıp aynı zamanda iftira attığın kişinin charını çalmakla olmaz
[/quote

Şu char calmak olayı hakında beni bilgilendirin lütfen.Neden bahsettiğinizi anlamadım!Burdan yazamayacaksanız özel mesaj olarak anlatın lütfen...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Aderxbizans
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Aderxbizans »

Yılmaz abimin dediği gibi char çalma konusunu aç ya da dediğin gibi iftira atma..
Aksekixxtetik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Aksekixxtetik »

eski birlik ve beraberliğinizi yeniden sağladığınız için sevindim yılmazıma sevgiler saygılar gözlerinden öperim :D

marmi seni hınzır hala alım satım devam mı adamı ticareti süperdi ya :D

selda bacım sanada slmlar.. macar ve diğerleri bu birlikteliği koruyun ve bu oyunda zaman geçiriyorken hakkını verin hepinize başarılar dilerim diğer klandaki arkadaşlarada yarışmayı akıllarından bile geçirmemelerini tavsiye ederim :mrgreen:

hepiniz kendinize iyi bakın Unvxaksekitetik Aksekixxtetik [ Gökay ]
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

Aderxbizans yazdı:Yılmaz abimin dediği gibi char çalma konusunu aç ya da dediğin gibi iftira atma..
Anlatsana ader Miralayı calıp neler yaptığını sonra carım calındı die iftira attığını
Kullanıcı avatarı
alican26
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen alican26 »

GüNcEl
Magicalixbizans
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Oyunun eskilerde ki en saygın loncalar arasında başı çekenler arasındaki bir isimde Bizans'tı . ( Bu laf şimdi bu özelliğe sahip değiller anlamına gelmiyor . ) Fakat üyelerinin , özellikle ilk üyelerinin , aktif olmaması bir Fian olarak beni üzmüyor değil,ben isterimki Seldalar , Hakanlar , Muratlar yine oyunda olsun ancak görüyorum ki çoğu işleri nedeniyle oyunda olamıyor . - Artık bende oynamıyorum - Ama yine de oyuna arada girip arkadaşlarıma selam verirken , ekranı çevirdiğimde de bir "Bizans" görmek isterim zira sevdiğim bir lonca . Üzülerek söylüyorum ki sanırım bunu sizde kabul ediyosunuz aktifliğini tamamen kaybetmiş bir hale geldi "Bizans" , umarım haddimi aşmamışımdır yalnızca üzüntümü belirtmek istiyorum , . Umarım yine selam vermek için girdiğim bir günde , ekranı çevirdiğimde o Seldalar,Hakanlar,Yılmazlar,Muratlar vs. bir arada olur ve eskisi gibi şen yüzleri ile sohbet ediyo olurlar .

Saygı ve sevgilerimle ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar,

Rikio, bana Ader'in karakter caldığını ıspatla tüm İkv hesaplarımı sana vereceğim.Eğer ıspatlayamaz isen bu forum üzerinden özürünü bekleyceğim...

Arda, seninde gördüğün gibi Bizans loncası diye bir lonca kalmadı ortalıkta.Kurucu üyelerden bi ben vardım güçüm yetmedi loncayı bir arada tutmaya :( Hiç ümüdim yok ama bu yönetim bir gün olurda capkınlık peşinde koşmayı bırakıp bu oyuna lonca sistemi getirirse işte o zaman bende geleceğim başka bir isim altında yeni bir lonca ile.Ama dediğim gibi bu istimal çok ama çok uzak...

Ferhat, facebooktan mesaj atacağına telefon ile bi cağrı at konuşalım :) Facebookta denk gelemiyoruz işte :)

Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

YiLMaZ yazdı:Selamlar,

Rikio, bana Ader'in karakter caldığını ıspatla tüm İkv hesaplarımı sana vereceğim.Eğer ıspatlayamaz isen bu forum üzerinden özürünü bekleyceğim...

Arda, seninde gördüğün gibi Bizans loncası diye bir lonca kalmadı ortalıkta.Kurucu üyelerden bi ben vardım güçüm yetmedi loncayı bir arada tutmaya :( Hiç ümüdim yok ama bu yönetim bir gün olurda capkınlık peşinde koşmayı bırakıp bu oyuna lonca sistemi getirirse işte o zaman bende geleceğim başka bir isim altında yeni bir lonca ile.Ama dediğim gibi bu istimal çok ama çok uzak...

Ferhat, facebooktan mesaj atacağına telefon ile bi cağrı at konuşalım :) Facebookta denk gelemiyoruz işte :)

Saygılarımla...
İnandığım bir nokta var ki bu lonca "yok" olmayacak ve birgün deyim yerindeyse o güzel insanlar tekrar bu kapıdan içeri giricektir . Ama o günler geldiğinde "Bizim bıraktığımız Bizans bu değildi,biz yoktuk ama sen vardın neden sahip çıkmadın ?" demelerini istemiyorsan Yılmaz Abi ; pes etme derim sana. Çünkü pes edersen onlar kazanır.Böylesini istemeyiz dimi ?
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Aderxbizans
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Aderxbizans »

Rukio yazdı:
Aderxbizans yazdı:Yılmaz abimin dediği gibi char çalma konusunu aç ya da dediğin gibi iftira atma..
Anlatsana ader Miralayı calıp neler yaptığını sonra carım calındı die iftira attığını
Kim olduğunu bilmiyorum.Ama galiba miralay denen kişiyle bağlantın var ya da sen osun.Beni bilen bilir.Ayrıca olanları bilmediğin için tartışacak konu açmışsın.o velethesabı alıp boşaltsın 1 charımı silsin sonra 1 lvl miralay charı açsın sonrada efendixlittium hesabına geçip bana şifreni verecem desin ondan sonrada bana gelip Miralayı çaldın diye boş boş laflar edecek biri olursa ona göre cevap veririm önce km olduğunu söyle yada bi daha bu sayfaya bir mesaj bile atma.ANLADINMI...

“Genel Sohbet” sayfasına dön