Sabah RealxPatrona Yenildim Neden ? Ben iksir içtim 3. Seviye Fakat kendisi Şarap iksir içti şarap iksir vuruşları katlar yenildim ve Parasını verdim ! Bana Büyücü kullanmayı bilmiyosun dedi ! BİLİYORUM İŞTE KANITLAR
Saf ve s*l*k diyeceksiniz Son Fotoda Blackxejder qeldi ve beni kesti şifayı kesin kestimiştim cunku 1-2 canı kaldı
Şifanın Üzerinde
ashab-ı Keyf
iyileştirme büyüleri+ Asit ve Zehir İtemler Vardı Kolyesi ve Yüzüğü Şaheserdi !
Yahu bu bir illkersavaşçı diye küçük bir çocuk vardı cellat filan mı ne kurmuşlardı bu da aynı yaş sınıftan bir arkadaşıydı bize de laf etmişti bildiğim kadarıyla
kasaphasan06 yazdı:Yahu bu bir illkersavaşçı diye küçük bir çocuk vardı cellat filan mı ne kurmuşlardı bu da aynı yaş sınıftan bir arkadaşıydı bize de laf etmişti bildiğim kadarıyla
kasaphasan06 yazdı:Yahu bu bir illkersavaşçı diye küçük bir çocuk vardı cellat filan mı ne kurmuşlardı bu da aynı yaş sınıftan bir arkadaşıydı bize de laf etmişti bildiğim kadarıyla
KASAPHASAN BANA BÜYÜCÜ BİLMİYOSUN DEDİ SAVASICA HER BÜYÜCÜ YENİLİR BİLSİN BİLMESİN ADAM ZİHİN ATTI ! ve ARDINDAN KLANA YAZMAYA BASLADI O SUSSUN DİYYE KOYDUM !
Dostum oyunu bildiğinden emin misin Adam ashab ile sana o kadar zarar verdiğine yan sen Ayrıca ortada evcil hayvanda göremiyorum.O adam eline ashan yerine bi gürz alsın sonra bide GBM yapıp hayvana ruh kalkanına falan versin sen o adamı var ya hayatında kesmezsin daha
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Seni ws ye çagırdım char silmesine olmaz dedin 2m ine dedin bende tamam dedim ..
Şahit olarakta kurtlarxsarıyeri çagırdım .. o da ws mizi izledi ..
Sen geldin canın 30 lardaydı iksir içtin hatta Hasan bagırdı iksir yok diye bende çantaamda olan kehribarlı iksiri diktim kafaya ws ye başladık sen tesla kurdun ben durdurma attım sansa bak ki Zihin Tutulması geldi ve burada hala iksirin lafını yapıyorsun ZİHİN TUTULMASI geldii için iksirin bi önemi yokki iksir olmasada keserdim ZİHİN geldiği için ..
Timurlarxşifacı bildiğim kadarıyla ws şifacısı değil onu kesmek büyük başarı olmasa gerek senin Erman abiyle ws atmanı isterim gerçek ws yi o zaman görürsün ..
Birde İbn-i sinalı şifacıda bu kadar zorlanılır mı vuruşları zaten 200 - 300 ben kaçmadan kesebiliceğimi düşünüyorum ..