Değerli oyuncu arkadaslar sunucumuz en eski ve kalabalık sunucu...Bu da her yaştan ve her kademeden oyuncular topluluğu olduğunun bir göstergesi...Ama son zamanlarda özellikle bölge ve klan kanallarında inanılmaz küfürler yazıya dökülmeye başladı ve bu da seviyeyi iyice aşağı düşürüp yozlaşmayı arttırmakta...Sunucumuz insanların sıkılınca yeni char açıp küfür ettiği hale geldi ya da hiç sıkılmadan "ben cezamı alırım ama küfürümü de ederim" diyen kişilerin kalabalıklaştığı bir yer oldu...Bunu ne yönetim ne de zorlamalar çözemiyorsa en azından bu kişilerin tanıdıkları arkadasları lütfen bu arkadasları susturmaya çalışsınlar...
Burası bir oyun ortamı tabii ki hizipler olacak hoşlanmamazlıklar olacaktır...Ama bunların çözümü hiçbir zaman küfür olmamalı onları şikayet edip ceza aldırmakta çözüm olmadığına ve bu olaylar genelde aynı kişilerle devam ettiğine göre gelin bu arkadasları sakinliğe davet edelim ve sunucuyu o eski sohbet ve şen şakrak beta günlerine olmasada biraz düzgün daha seviyeli hale hep beraber getirelim...
SAYGILAR BENDEN HERKESE...İYİ FORUMLAR...
SOULREAPER
Eminönü sunucusunda artık küfürü durduralım...
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eminönü sunucusunda artık küfürü durduralım...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Re: Eminönü sunucusunda artık küfürü durduralım...
Çok haklısın kardeşim helalolsun bu konu için tüm ikv adına sana sonsuz tşk ediyorum
inşallah konuya bakanlar bu konu uzun diyip okumamazlık yapmazlar
D:D:D:DD:D.d.D.Dd::D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:ASDfasıyasasufduaspfdupoasfupof((/(/(/(/
><)))> dd,idlapofdapohfpafhjf
Nick://///////////////////////////FORUMUN BELASI/////////////////////////////////////////////////////
inşallah konuya bakanlar bu konu uzun diyip okumamazlık yapmazlar
><)))> dd,idlapofdapohfpafhjf
Nick://///////////////////////////FORUMUN BELASI/////////////////////////////////////////////////////
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminönü sunucusunda artık küfürü durduralım...
Haklısın abi keşke cezalar gerektiği kadar caydırıcı olsa ama bölgeden klandan söven bir insana gidilip de 3 gün susturma verilirse tabii ki de devam ederler . Aylardır söylememize rağmen hala yönetim kayıtsız kalıyor hangi zihniyetle oyuncuları oyundan soğutan bu kişilere bu cezayı laik görüyorlar anlamış değilim.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce