Bi Yönetici Yardımcı Olabilir Mi ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asiiixbaris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bi Yönetici Yardımcı Olabilir Mi ?

Mesaj gönderen Asiiixbaris »

GSM hattımı kapattırdım karakterlerim içinde kaldı aktarım yapamıyorum veya şifremi değiştiremiyorum desteğe yazdım fakat bi cevap alamadım bilgilendirirseniz veya sorunuma çözüm bulabilirseniz sevinirim.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
malsh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Bi Yönetici Yardımcı Olabilir Mi ?

Mesaj gönderen malsh »

Kardeşim yönetici değilim ancak yöneticinin verebiliceği en net cevabı veriyorum

GSM numaranız kapansa yada değişse dahi üyeliğinizde değişiklik olmaz. Yine aynı üyeliğiniz ile devam edebilirsiniz. Fakat şifre yitirilmesi durumunda şifrenizi telefon numaranıza alamazsınız. Bu yüzden GSM aboneliğinizi sonlandırmadan önce karakterlerinizi Karakter Transferi ile aktarmalısınız.

Alıntısır

Nick://////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı ne yapabilirim?

Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan bildirim tipini üyelik yapınız formu doldurduktan sonra Açıklama bölümüne aşağıdaki örnek başvuruyu giriniz.

Sobee üyeliğime ait GSM numaramı iptal ettiğim için, bu üyelikteki karakterlerimin yeni Sobee üyeliğime aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Yeni Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Aktarılmasını istediğim karakter adları:

NOT: GSM numarasının iptali yada kapatılması nedeni ile talep edilen karakter transferlerinde ilgili üyelikte yer alan tüm karakterler transfer edilir ve kapanan eski üyeliğin sunuculara erişimi kapatılır.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen suke6 »

kardeş paraya kıy git hattının aynısını bayiden tekrar cıkarttır.. nie bu kadar dert ediyorsunki..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

ramaom
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ramaom »

Kardeşim Hat KApanmış Sıfır Yani Bitti Bi daha Nasıl Açsın..! {Akıl Mantık Lütfen]
[img]EKRAN_07-28-10_17.03.57[/img]
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen suke6 »

pardon tam okumadım.. keske hattı kapatmadan charları aktarsaydın.. sanırım bu saatten sonra yapabilecegin tek bişiy kalıyor.. arada bir eski numaranı ara.. bi gun birisi satın alırsa efendice konusursun.. karakter aktarımını yaparsın.. hatta vakit kaybetmeden ara derim..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

“Genel Sohbet” sayfasına dön