Banada çok geç düştü ama düştü Büyücümle 30 defa kesmişimdir junonu yeni almışımdır zırhımı..
Şimdi Yönetim ne demiş Bölgelerde pluslu üyelerin şansı yüzde 50 oranında yükselmiştir..
Yüzde 50 çanta düşme olasılığı item düşme olasılığı yine aynı.
Bir keresinde arkadaşım kafamın etini yedi ben giremiyom zamanın yok sen benim charla gir şu bölgeye dedi.. Bende Kızdım plus yok bir şey yok girilmez o şekilde Ya gir sen dedi olsun falan filan derken bende çenesinden kurtulmak için girdim. Velasılı Junonu kesmişim Altarnatör zırhı almışım PLUS'SUZ chara ve char ilk defa Kesiyor Junonu
Bence Plusdan da Ziyade Şanş işi olacak Oyunun Matematikselini çözmek zor
Hadi ras gele
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
veym2 yazdı:en güzeli verdikleri madalyalar karşılığı alıncak itemler böyle saçma sapan şans işiyle olmuyor 2 aydır grup bölgelerinden düşün tek item fevzi cevo yüzük 1 kaç maden bide maraton ayak düştü okadar
bu da knight den alıntı olur dünya kupası zamanında 9 madalyaya forma ve şort veriyolardı
Sagopakajmeran yazdı:bizim bi arkadaşta sadece grup bölgelerinden gelen 197 madalya var adamda 1 tane zırh 1 tane yüzük düştü o kadar acıcaksanız bu adama acıyın kaç milyon harcadi kim bilir
o itemin daha dandiğine 20m bile yatırıyor normal, ama grup bölgelerinde 2-3m örs parası verip 1 zırh 1 yüzük düşünce saçmalık. ne kadar dar kafalısınız :? :?
Sorun o değil , sorun verilen saat ve emek.Diyeceksin emek olmadan ödül olmaz.O zaman herkes aynı emeği verip aynı ödülü alsın.Mesela 1000 defa Junon kes Zırh al diye bir sistem olsa eyvallah der geçeriz.Çünkü emeği veren kazanıyor.Ama 3 saat uğraşıp 2 şaheser alan ayrı yüzlerce saat uğraşıp tek şaheser alamayan ayrı.
sen 20 defa junon kestin diyelim 3 saatten 60 saat ediyor. peki sen o 20myi kazanmak için kaç saat madende bekledin, yaratık kesip item veya para kastın?
rakamlar gerçeği temsil etmiyor kafamdan attım.
bizim arkadaş 20 değil 100 oldu .... 5 katı olduğu için önemli bi rakam bence
O junonun enerjısını 3 mılyondan 5 mılyon yapsınlar yılanın dogma suresını 40 sanıyeden 25 sanıyeye duşursunler vuruşlarını %20 arttırsınlar ama %100 bir kişiye zırh versın ben buna razıyım hem junonun bır farkı olsun gelen geçen yalama ettı
Bende o kadar kestim nocomment geldi sorunlarımızı dinlemek için söyledim kesiyor ama zırh yok diye ŞANS işi dedi sunucuda elbet düşer demekten başka yapıcak birşeyim yok öyle bir şey dedikten sonra sağlık olsun diyip geçmek lazım
Öncelikle konuyu açan ahmeti sonuna kadar destekliyorum örnegin bugun sabah 6da junonu kestik gene bişey düşmedi tamam düşmesin buna hiç bir lafım yok zor düşmesi gerekiyorsa zor düşşün fakat yönetim bana şunu açıklasın kardeşim ben 50 kere junon kestim 1item düşmedi ama ilk defa giren adama üstelik plussuz bu 3 kere başıma geldi zırh düştü gelde bu oyunu yapanlara küfür etme plus plus diye bi yerlerinizi yırtıyonuz nerede pluslulugun avantajları bi avantajını göremedim ben bugune kadar neden bu konuya cevap yazmadınız işinize gelmiyo kendinizde biliyonuz bi halta yaramadıgınızı madem oyun yapıyorsun adam gibi yap bir daha plus alırsamda şerefsizim bu kadar büyük konuşuyorum siz bize gerekli degeri verinki bizlerde size gerekli destegi verelim oyunu 39 levelden sonra mahvettiniz yazıklar olsun size şu konuya biriniz yorum yazında görelim bi neye göre belirleniyor bu item düşme plus demeyin plussuzlara daha çok düşüyor cevap yazmıyacagınızı biliyorum ama bu konu yerine şuraya plus alıcam hata veriyo diye bir konu açsam 10 dakika içinde cevap verirsiniz demi buraya yazılan yorumları okuyunda kendinizden utanın böyle sorumsuz bir oyun yöneticiligi görmedim oyuncuların sorunlarına cevap vermezsiniz ilgilenmezsiniz ama iş plusu gelince destek dersiniz en azından sizden mübarek ramazan ayı girince konu beklerdim oyuncularımızın ramazanını kutlarım diye aklınıza bile gelmedi demi sebebini ben söyliyeyim sizin için oyuncunun önemi yok sizin işiniz parayla kutu bulamayanlar yazsın gerekli yerlerle irtibat kuralım demesini biliyonuz ama ne diyeyim size yazıklar olsun diyorum başka bişeyde denmez
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
BACARDI yazdı:Bu yazıcaklarım acı ama gerçeğin ta kendisi. Grup bölgelerindeki adaletsiz vurdumduymaz boşverilmiş ve hiçbir oyunda görülmeyen saçma sapan sistem tamamen yönetimin boşvermişliği, oyuncuya önem vermemesi, kendi çıkarları için emeğin gözardı edilmesidir. Kimse bunlara kılıf uydurmaya çalışmasın herkez şapkasını önüne koysun düşünsün vicdanını dinlesin. Haksız olduğu halde hiçbir yönetim üyesi bu msj a kılıf uydurmaya çalışmasın çünki haksızsınız.
Çok uzun yıllardır internet aleminde online oyunlarla vakit geçirmekteyim birçok oyunun hatası, eksiği, gözden kaçmış kusurları vardır fakat ikv'nin bu son yaptığı boşvermişlik gibisi hiçbir oyunda karşıma çıkmadı bu boşvermişlik nedir? Adaletsizliktir hakedenin kazanmamasıdır. Grup bölgelerinde kenan junon sadece ikisini elealırsak ikisini toplam kesmişliğim abartısız eksiği var fazlası yok en az 100 bukadar kesim içerisinde ne düştü derseniz inandırıcı gelmeye bilir kimseyi inandırmak zorundada değilim, düşen tek eşya ibni sina cevriye yüzük dersenizki adaletsiz sistem diyorsun adaletsizlik nerde derseniz: oyuna 6 ay önce başlıyan benim ve birçok ikv ci gözünde yeni başlamış olarak görülen arkadaşıma 3 farklı zırh düşmesinde bu sadece bir örnek başka arkadaşlarıma aynı zırhın tekrar tekrar düşmesinde tamam onlara düşmesine bişey demiyoruz fakat nerde oyun bilgisini konuşturanla oyuna emek verenle, yıllarını bu oyun için harcamış olan kişilerle bölgelerin taktiklerini çözen kişilerle sizin değiminizle şanslı olan kişiler arasındaki fark? Sizin adaletiniz bumu? eyer bizim adaletimiz budur diyorsanız bekleyin göreceksiniz bu sistem çok kısa bir süre daha değişmesin göreceksiniz ikv ne duruma gelicek kaç oyuncu kalıcak artık sizin şanslı diye tabir ettiğiniz oyuncular kendi aralarında oynarlar peki ya kaybettikleriniz!! şuanda oyuncu sayısı azalmıyor gibi gelebilir şuandaki pluslıların çoğu 3 aylık plus yüklediğinden plusları bitene oyuncu sayısı, alınan plus paket sayısı böyle devam edebilir 3 ay sonunda bidaha bakın ozaman bidaha düşüneceksiniz. Dersenizki bu oyuncular yolunmaya alışık baktık kayıp var patlatırız yeni bir güncelleme ozaman bende derimki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste son olarak dersenizki madem bukadar şeyi görüyorsun düşünüyorsun sen neden bırakmıyosun neden plus alıyosun elbet bizimde oyundaki eşimiz dostumuz hatırı için geldiklerimiz gün gelir azalır ozaman tekrar bir gemi kalkar bu limandan.
Teşkilat / Bacardi
İlker dostum tamamen doğru söylemiş :arrow:
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.